PEPE ve Floki'de yükseliş bekleniyor, Binance ödünç alınabilir varlıklara ekledi. Binance PEPE ve FLOKİ HABERLERİ

Binance’den müjdeli haber: PEPE ve FLOKI yeni ödünç verilebilir varlıklar listesinde kendilerine yer buldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto meraklılarının dikkatini özellikle çeken nokta, mizah amaçlı kripto paralar Pepe (PEPE) ve Floki (FLOKI)’nin de yeni ödünç verilebilir varlıklar listesinde yer alması oldu. Bu nedenle, kripto topluluğu yakın gelecekte her iki meme coinin  fiyatında bir ralli beklemektedir.

Binance, işlem hacmi açısından en büyük kripto para borsası olarak bugün bir dizi yeni kripto varlığını ödünç verilebilir varlıklar listesine eklediğini duyurdu. Liste üzerinde yer alan projeler arasında Alchemix (ALCX), IDEX, Immutable (IMX), Liquidity (LQTY), Perpetual Protocol (PERP), Request (REQ), Rocket Protocol (RPL) ve Wing Finance (WING) bulunmaktadır.

 

PEPE Haftalık Performansı

Basın saatine göre CoinMarketCap, PEPE için henüz böyle bir durumun gerçekleşmediğini göstermektedir. Mizah kripto parası son 24 saatte yalnızca %10’dan fazla değer kaybederek 0.000001968 dolarlık bir fiyatta işlem görüyordu. Ancak bu, PEPE’nin haftalık performansında çok büyük bir etki bırakmadı çünkü kripto para son yedi günde %56.95 oranında değer kazandı.

Coinin 24 saatlik fiyat düşüşü, onu piyasa liderleri Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) karşısında sırasıyla yaklaşık %9.90 ve %10.29 zayıflattı. Bu arada, PEPE’nin 24 saatlik işlem hacmi %19.12 artarak 1,125,786,285 dolar seviyesine yükseldi.

FLOKI için ise son günler pek iyi geçmedi, çünkü kripto para aynı dönemde %2.50 değer kaybetti ve 0.0000357 dolarlık bir fiyatta işlem gördü. Basın saatine göre FLOKI’nin haftalık performansı ise hala %12’den fazla artmış durumda.

Mizah kripto parasının fiyat düşüşü, onun BTC’ye ve ETH’ye kıyasla sırasıyla yaklaşık %1.92 ve %2.44 oranında geride kalmasına neden oldu. Bunun yanı sıra, FLOKI’nin piyasa değeri 346,334,387 dolar olarak gerçekleşti ve piyasa değeri açısından 98. en büyük kripto para olarak sıralandı.

coinedition.com

 

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin