Meme coin nedir? Alınabilecek meme coinler, yeni meme coinler, meme koin, meme koinler, aidoge, sponge, yeni meme coinler hangileri

MEME coin furyası devam ediyor, şansınızı deneyebileceğiniz 5 meme kripto: $SPONGE, AiDoge, $TAMA, yPredict ve Launchpad.xyz.

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  AI ve meme coinler sektörde hızla yayılmaya başladıktan sonra, piyasa tam anlamıyla FOMO modunda. Son birkaç hafta boyunca, PEPE gibi tokenlar %3000’in üzerinde, ArbDoge %2500 ve TURBO %4000’in üzerinde değer kazandı.

Unutmayın ki meme coinlerde bu kazançlar olduğu gibi bu oranlarda kayıplarda mümkündür, bu yazı sadece bilgilendirme amaçlıdır ve herhangi bir yatırım tavsiyesi içermez.

Ne yazık ki, çoğumuz bu kazançların çoğunu kaçırdık. Ancak, iyi haber şu ki, bugün alınabilecek için en iyi beş kripto para birimini bulduk. Özellikle, bu kripto para birimlerinden biri, PEPE ve ArbDoge gibi aynı yolu izleyeceği iddia edilen yeni bir meme coin fenomeni. Eğer son büyük yükselişi kaçırdıysanız, size ikinci bir şans fırsatı sunuyor.

 

$SPONGE – PEPE ve TURBO meme coinlerini kaçırdıysanız ikinci bir şans:

Spongebob Token şu anda piyasada en popüler meme coin trendine ayak uydurmuş durumda, erken yatırım yapanlar için 100 kat getiri sağlayacağını öngörüyor. SPONGE, 1990’ların 13 sezon süren efsanevi Spongebob Squarepants TV şovundan ilham alan bir meme coindir. Token, önceden satış veya önceden madencilik geçirmedi. Bunun yerine, 4 Mayıs’ta 13:22 UTC’de doğrudan Uniswap borsasında piyasaya sürüldü.

SPONGE, meme coinlerin Krabby Patty’si olarak tanımlanır – adını aldığı dünya çapında ünlü çizgi film hikayesine bir başka gönderme. Yatırımcılar, patlama yapacak sonraki meme coinin bu olduğuna inandıkları için tokena akın ediyorlar. Başlangıcından bu yana çektiği ilgiye bakılırsa, haklı olabilirler. Yazarken, token yalnızca Uniswap üzerinde birazdan fazla 12 saat aktif olmuş ve zaten 7,5 milyon doların üzerinde işlem hacmi çekmiştir.

Proje, PEPE, ArbDoge ve TURBO’nun izinden giderek viral bir TV şovuna dayalı bir meme oluşturmayı hedeflemektedir. Aslında, Spongebob meme’leri düzenli olarak internet üzerinde geniş bir şekilde paylaşılmaktadır ve Spongebob Token, kendisi ünlü meme’lerle yan yana bir meme coin olarak yer alır. Ayrıca, proje, 1990’ların TV şovunu izleyen ve bugün kripto para birimi satın alacak yaşta olan birçok kişinin büyük alım baskısı yaşaması muhtemeldir.

Proje, Discord ve Telegram kanallarında bulunan alfa çağrıcıların, gelecek meme coin fenomeni olacağı konusunda önerilerde bulunmasıyla güçlü bir başlangıç yapmıştır. Piyasada yapılan büyük alımlardan yola çıkarak, bu alfa çağrıcıların birçok balinayı tokena daldırdığı görülmektedir. Aşağıdaki ekran görüntüsü, SPONGE üzerindeki alım eylemini göstermekte olup, alıcıların çoğunun projeye 10 ETH veya daha fazlasını yatırdığını göstermektedir.

Ayrıca popüler YouTube analisti Jacob Bury, projenin 1000 kat getiri sağlayabileceğine inanıyor.

https://twitter.com/spongeoneth/status/1654320063367852032?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1654320063367852032%7Ctwgr%5Ef9a10ed74fba9ae3aa490d563a26f13761b9b201%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbtc.com%2Fnews%2Fcompany%2Fwith-markets-pumping-here-are-the-5-best-cryptos-to-buy-today-sponge-aidoge-tama-ypredict-and-launchpad-xyz%2F

Genel olarak, Spongebob Token, PEPE ve TURBO’yu kaçıranlar için erken dönemde dahil olmak için harika bir fırsat sunuyor. Ancak tabii ki, piyasanın canlı olması nedeniyle hızlı hareket etmeniz ve havalanmadan önce yeterince erken pozisyon almanız gerekmektedir. Token’ı satın almak için en iyi yer, kullanıcılar için kolaylıkla satın alma imkanı sunan resmi bir Uniswap arayüzüne sahip olan Spongebob Token ana sayfasıdır.

AiDoge – Kitlelere Yönelik Meme Üretimi

Bugün satın alınabilecek bir başka kripto para birimi AiDoge’dur. AiDoge, kitlelere meme üretimini getiren bir projedir. AiDoge, kullanıcıların fantastik ve zamanında memeler oluşturmasına olanak tanıyan devrim niteliğinde bir yapay zeka destekli meme üretim platformudur ve kullanıcıların çabaları karşılığında ödüllendirilmesini sağlar. Proje, memeleri üretmek için yapay zekayı kullanan ilk kripto para birimidir ve meme kültürünü yapay zeka ile birleştirerek devrim niteliğinde bir yapay zeka-meme ödül platformu oluşturmayı hedeflemektedir.

İki trendi birleştirerek, AiDoge son piyasa dalgalanmalarından en iyi şekilde faydalanmayı hedeflemektedir. İlk olarak, platform çok kullanıcı dostu bir ara yüze sahiptir, metin tabanlı bir ipucu kullanılarak saniyeler içinde oluşturulabilir. Bu ipucu, kullanıcının AI’ye ne tür bir meme görmek istediğini söylemek için yaptığı bir açıklamadır. Ardından, AI bu açıklamayı kullanarak meme oluşturacaktır.

Bir meme oluşturulduktan sonra, kullanıcılar tarafından oylanmak üzere Genel Duvar’a gönderilir. Duvarın en üstünde düzenli olarak oylanan memelere her ay yerli token ile ödül verilir, bu da kullanıcıları AI’yi en üst potansiyelini kullanmaya teşvik eder.

Proje şu anda platformun arkasındaki ödül tokeni olan $Ai için bir ön satış gerçekleştiriyor. Ayrıca, kullanıcıların platformda memeler oluşturmak için krediler satın almak için tokeni kullanmaları gerekmektedir.

AiDoge ön satışı üçüncü aşamada ve tokeni 0,00002680 dolar fiyatla satmaktadır. Ancak yükselen fiyatlandırma stratejisi, tokenin bu fiyatta uzun süre kalmayacağı anlamına gelir. Bir sonraki aşamada fiyat 0,0000272 dolara yükselecek ve ön satış aşamaları boyunca artmaya devam edecektir. Bu nedenle, daha erken dönemde katılarak daha düşük fiyatlardan faydalanmak en iyisidir.

Tamadoge – P2E Meme coin Ekosisteminde Kazanç Sağlayın

Tamadoge, 22.000’den fazla oyuncunun oynadığı tam teşekküllü bir oyna-ve-kazan ekosistemine sahip bir meme coin’dir. Token, kripto para birimine ilgi duymadan herkesin oynayabileceği eğlenceli P2E oyunlarını oluşturduktan sonra Dogecoin veya Shiba Inu’nun ardından gelecek bir token olarak değerlendirilmektedir.

Bu oyun, kullanıcıların küçük Tamadoge NFT evcil hayvanlarını üretmelerine, eğitmelerine ve savaştırmalarına olanak tanırken puan kazanmalarına ve her ay bir lider tablosunda yükselmelerine imkan sağlar. Lider tablosunun üstünde olanlar P2E ekosisteminde $TAMA tokenleri ile ödüllendirilir.

Tamadoge, yakın zamanda P2E arcade’ini açtı ve şimdiden 22.000’den fazla oyuncuyu çekti. Ayrıca, kullanıcılar P2E oyunlarını oynamak için $TAMA tokenlarıyla mağazadan kredi satın almak zorundadır ve 22.000 oyuncu toplamda 84.000 kredi satın almıştır – bu, tokenin arkasındaki olağanüstü işlevselliği göstermektedir.

TAMA, 2022’den beri önde gelen borsalarda işlem görmektedir ve yakın zamanda ByBit’e de listelenmiştir.

yPredict – Kripto Analizi ve Analitiği

yPredict, traderlara daha iyi ticaret kararları almalarına ve daha tutarlı bir şekilde kar elde etmelerine yardımcı olacak veri odaklı içgörüler sağlamak için kullanılan bir sonraki nesil yapay zeka tabanlı ticaret araştırma ve analitik platformudur. Projede, finansal tahmin modelleri aracılığıyla piyasa hakkında içgörü sağlayan bir dizi ürün üretmek için bir araya gelen yapay zeka/makine öğrenimi uzmanları, finansal nicelikçiler ve traderlar bulunmaktadır.

yPredict platformunun öncü özelliği yPredict Analytics ürünüdür. Bu ürün sayesinde traderlar finansal piyasalarda avantaj elde edebilirler. İnsan davranışı tahmin edilebilir olduğu için traderlar, yPredict araçlarını kullanarak piyasayı tahmin edebilir ve istatistiksel bir avantaj elde edebilirler. Ayrıca, yPredict Analytics platformundaki tüm araçlar yapay zeka desteklidir, bu da tamamen yeni bir nesil ticaret araçları yaratır. Bu bölümde kullanıcılar, 100’den fazla breakout deseni, duygu analizi, gösterge analizi ve işlem analizi hakkında uyarı alabilirler.

Ayrıca, yPredict’in yPredict Marketplace adında bir bölümü bulunmaktadır. Bu bölümde finans sektöründeki geliştiriciler, tahmin modellerini bir hizmet olarak paylaşabilirler. Traderlar, aylık olarak bu tahmin modellerine abone olmak için bu bölüme gelebilirler. Traderlar, abonelik için yerel token olan YPRED’i kullanacak ve geliştiriciler elde edilen gelirin %70’ini alacaklar.

yPredict’in presalesi tam etkide ve şu ana kadar toplamda 555.000 dolar topladı. Presale, tokeni 0,05 dolarlık bir fiyattan satan dördüncü aşamada gerçekleşmektedir. Çoğu presale gibi, daha erken katılmak, daha düşük fiyatlardan faydalanmak ve daha yüksek gerçekleşmemiş getiriyle fonlamayı tamamlamak için en iyisidir.

Launchpad.xyz – Satın Alınacak Sonraki En İyi Web3 Varlığını Bulun

Bugün satın alınacak son token LPX, Web3 platformunun arkasındaki yerel tokendir – Launchpad.xyz. Bu proje, Web3 yatırımlarını herkes için daha erişilebilir hale getirmeyi hedeflemektedir. Web3 yatırımcılığında başarılı olmak için kullanıcının ihtiyaç duyduğu tüm araçları sağlar. Ayrıca, endüstride satın alınacak sonraki en iyi token veya NFT’yi bulmaya yardımcı olmak için içgörüler, öğrenme, ticaret alfa analitiği ve birden fazla strateji sunar.

Launchpad.xyz, bugün Web3 yatırımının nasıl yapıldığını devrimleştirmeyi amaçlayan bir misyonla hareket etmektedir ve kullanıcılara daha iyi yatırım fırsatları için NFT’lerin ötesine bakma imkanı sunar – hepsi tek bir yerde. Ayrıca, Web3 ile nasıl etkileşim kurulduğunu insanlaştırmayı hedefleyerek arayüzü kullanıcılar için daha davetkar ve kolay hale getirmeyi amaçlar.

Platform, NFT’ler, fraksiyonel varlıklar, yardımcı tokenlar, oyun oynamaya dayalı ekosistemler, metaverse kütüphanesi, DEX analitiği ve Web3 cüzdanı gibi çeşitli pazarlara içgörüler sağlar. Her bir bölümde, kullanıcılar bir sonraki yatırımlarını yapmak için en iyi Web3 varlığını bulabilirler.

Platformun en iyi özelliği, her yatırım fırsatının bir yapay zeka algoritması olan Launchpad Quotient (LQ) tarafından derecelendirilmesidir. LQ, Web3 yatırımında risk-getiri fırsatını belirten tek bir değer sağlar. Gelişen desenleri bulmak ve kullanıcılara uyarı vermek için 400’e kadar veri noktasını kullanarak özel bir yapay zeka modeli oluşturur.

Genel olarak, Launchpad.xyz Web3 alanını değiştirmek için hazır durumda ve normies dahil herkese yatırım yapmalarında yardımcı olmaktadır.

Proje şu anda bir ön satış gerçekleştirmekte olup şu ana kadar toplamda 180.000 dolar toplamıştır.

 

newsbtc.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin