Binance son günlerin popüler altcoin'ini listeliyor
Binance son günlerin popüler altcoin'ini listeliyor

Binance OTC ticaret portalı başlattığını duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance bugün başlangıçta 25 farklı token ve coin ile desteklenen OTC ticaret portalını başlattığını duyurdu. Portal için minimum ticaret büyüklüğü 10.000 USD olarak belirlendi.

Binance OTC portalı başlattı

Kripto benimsemesini artırmak için Binance, OTC ticaret portalını başlattığını duyurdu. Web sayfasındaki duyuru göre portal, canlı bir teklif talebi (RFQ) platformu olacak ve böylece kullanıcılar işlemleri onaylayabilecek.

Başlangıç ​​olarak, kripto borsası portal için 10.000 USDT’ye eşdeğer minimum ticaret boyutu sunacağını açıkladı. Ayrıca müşterilere sadece 25 farklı kripto para ve token sunulacak. Ticarete katılmak için Binance KYC onaylı bir hesaba sahip olunması ise şart koşuldu.

OTC ticareti nedir, kime yarar sağlar?

Kripto pazarına daha büyük yatırımcılar katıldıkça, kripto OTC ticareti son yıllarda ilgi görmeye başladı. Tanıdık olmayanlar için, OTC ticaretinin sadece iki taraf arasında doğrudan kripto varlıklarının ticareti olduğunu belirtelim. Geleneksel kripto borsalarını kullanarak bir kerede elde edilmesi zor olabilecek çok miktarda kripto varlığını değiştirmek isteyen trader’lara hitap etmek içindir.

Kripto OTC ticareti ile ilişkili hem faydalar hem de riskler var. Bununla birlikte, dünyanın hacim açısından en büyük kripto borsalarından biri olan Binance gibi güvenilir bir firma kullanarak, trader’lar güvenli işlem gerçekleştirebilecek.

Küçük yatırımcılar korunacak

Binance’e göre, bir trader kripto borsalarında büyük bir blok ticareti yaptığında, sipariş defteri talebi karşılayacak kadar büyük olmayabilir. Sonuç olarak kripto grafiğinde büyük kaymalara ve dolayısıyla diğer trader’ların devrilmesine neden olabilir.

Buna karşı, Binance OTC ticaret portalı büyük kripto blok ticareti yapmak için genellikle daha iyi fiyatlar sunacak. OTC portalının küçük miktarlarda bile satın alınması zor olan küçük piyasa değeri ve düşük hacimli paralar için çok yararlı olacağı belirtiliyor.

coinspeaker

Binance ekosistemi peş peşe duyurularla genişliyor


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin