Binance OTC ticaret portalı başlattığını duyurdu
Binance OTC pazarı şirketi Koi Trading'e 3 milyon dolar yatırım yaptı

Binance OTC pazarı şirketi Koi Trading’e 3 milyon dolar yatırım yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para borsasının yatırım kolu, San Francisco merkezli bir şirket olan Koi Trading’e yatırım yaptı.

Binance yatırımları son sürat devam ediyor

Tanınmış kripto borsası yatırım ve geliştirme kolu Binance Labs, büyüyen ailesine yeni bir üye daha ekledi. Firma, San Francisco, Hong Kong, Çin ve Avrupa’da faaliyet gösteren bir OTC ticaret masası olan Koi Trading’e 3 milyon dolar yatırım yaptı.

Koi Trading, kurumlara ve yüksek gelir sahibi bireylere karşı kripto paralı işlem hizmetleri üzerinde güvenilir, verimli ve uyumlu bir hizmet sunuyor. Firma ayrıca nicel araştırma, veri bilimi ve uyum danışmanlığı hizmetleri gibi destek hizmetler de veriyor.

Binance Labs Başkanı Ella Zhang yatırım ile ilgili şunları söyledi:

Koi Trading’in misyonu, fiat ve kripto paraları uyumlu bir şekilde birleştirmekte. Bu, dünya çapında değer değişimi özgürlüğü sağlayan altyapının inşası için Binance’daki geniş vizyonumuzla uyumlu bir yaklaşım.

Koi Trading ’in kurucuları alanında uzman kişiler

Koi’nin kurucu ekibi, şirkete Blockchain endüstrisi yatırımı, teknolojisi ve uyumluluk deneyimini getiren, Huobi’nin özel ABD stratejik ortağı HBUS’un üç eski çekirdek ekip üyesinden oluşuyor. Koi Trading’in kurucusu ve CEO’su Hao Chen şunları söylüyor:

Deneyimli traderler ve satış ekibimiz, Kuzey Amerika, Asya ve AB’deki pazara girerek mevcut OTC pazarındaki boşluğu kapatmak için güçlerini birleştirecek. Binance Labs ile birlikte dünya çapında güvenilir ve profesyonel bir marka olma yoluna sağlam adımlarla ilerleyeceğimizi düşünüyorum

Koi’nin Büyüme Planları

Binance Labs’dan gelen sermayenin katkısıyla, şirket, özellikle Çin’deki Pazar payını büyütmeyi planlıyor. Çin’de kripto para ticaretinin yasak olmasına rağmen, 150 milyon yuanın (yaklaşık 21,5 milyon dolar) üzerindeki günlük işlemin gerçekleştiği biliniyor.

Çin’deki mevcut kripto para birimi ticaretinin çoğu, anlık mesajlaşma uygulaması olan ve güvenilir bir saklama aracı olmadan WeChat aracılığıyla gerçekleşiyor. Koi Trading ise bu segmente hizmet etmeyi düşünüyor. Chen’in büyüme planları ile ilgili görüşleri şu şekilde:

Koi’nin güçlü AML programı, ABD’deki yoğun bankacılık ilişkileri, Binance Labs’dan yapılan yatırımlar, Büyük Çin’deki müşteriler için güçlü bir güven tesis edecek. Ülkede güven ve bilgi asimetrisini azaltan ve kripto para OTC anlaşması yakın oranını artıran pazar bağlantısı olmayı hedefliyoruz.

Binance Labs, bu son yatırım kararı ile kripto girişimlerini güçlendirme konusundaki agresif misyonunu sürdürüyor. Binance’nin yatırım ve geliştirme kolu daha önce eSports ve TravelbyBit dahil olmak üzere yeni şirketlere yaptığı yatırımlar ile dikkatleri üzerine çekmişti.

livebitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin