Jimmy Song tahmini BCH SV destekçilerine kalp krizi geçirtebilir
Jimmy Song tahmini BCH SV destekçilerine kalp krizi geçirtebilir

BCH savaşı sonrası ilk tahmini Jimmy Song yapıyor: İşte çarpıcı tahminin detayı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pek çok insan Craig Wight’ı ve onun BCH forku olan Bitcoin Cash Satoshi Vision versiyonunu desteklemedi. Birçok kripto ünlüsü de Craig Whit tarafından yayınlanan sürümü desteklemedikleri konusunda ciddi açıklamalar yaptı. Bu listeye en son, BCH SV’nin gelecek günlerde çökeceğine inanan Jimmy Song, ilginç fiyat tahmini ile ekleniyor.

Jimmy Song tahmini ile BCH SV destekçilerini üzdü

Song, genel olarak Blockchain ve kripto paralarla ilgili eğitici videolar sağlamak için sosyal medyayı kullanıyor. Kendisine bir analist olmaktan çok eğitmen demeyi sevdiği için herhangi bir kripto para ya da tokenle ilgili bir tahmin yapmıyor. Nadir bir olayla Song, Craig Wright’ın desteklediği yeni BCH forku olan BCH SV’nin önümüzdeki 6 ay içinde tüm zamanların en yüksek seviyesinden %90 değer kaybedeceğini Twitter üzerinden söyledi:

Tahmin: BCH SV önümüzdeki altı ayda yüzde 90 düşecek.

Eğer tahmini gerçekleşirse, kriptonun bugünkü değerinin sadece %10’una sahip olacağı düşünüldüğünde, BCH SV’yi yaklaşık 5 dolar ya da daha da düşük seviyelerde görebiliriz. Song, öngörüsü için herhangi bir neden belirtilmedi. Ancak BCH SV’nin ağda dolaşan kısmı çok uzun süren bir mücadeleye sahip.

Kraken: “Bitcoin SV, listeleme gereksinimlerini karşılamıyor.”

BCH’nin BCH ağının uygulanmasıyla ilgili diğer forku olan ABC, Ethereum’un (ETH) kurucu ortağı Vitalik Buterin ve Litecoin (LTC) kurucusu Charlie Lee gibi sektördeki önemli oyuncular arasında büyük ölçüde daha popüler oldu. Birkaç gün önce, önde gelen Kraken Borsası, borsa tarafından yayımlanan genelgeye göre Satoshi Vision forkunu kaldırdı ve şöyle bir duyuru yaptı:

Bitcoin SV, Kraken’in normal listeleme gereksinimlerini karşılamıyor. Aşırı yüksek riskli bir yatırım olarak görülüyor. Trader’ların bilmesi gereken ise bu kripto parada birçok tehdit unsuru var.

Bitcoin Cash (BCH) hard forku ile ilgili yorumlar

Bart Stephens, Jimmy Song’un haklı olabileceğini düşünüyor

Borsa ekibi, ayrıca cüzdanların oynatma korumasını desteklemediğinden de bahsetti. Hatta, SV ağındaki madencilerin “açıkça sübvanse edildiğini veya bir kayıpta faaliyet gösterdiklerini” söylediler. Geçtiğimiz günlerde bir diğer popüler kripto para borsası olan Bittrex, kullanıcılara, tekrar oynatma koruması olmadığından BCH SV’yi gönderirken dikkatli davranmasını istedi.

Song’un Blockchain ve kripto konusundaki anlayışı biraz belirsiz ve kesinlikle bir ağırlığa sahip. Bitcoin geliştiricisi olmak, ayrıntılara olan keskinliği ve gerçekleri dikkate almasıyla Blockchain Capital’da bir konum kazandı. Song’ın haklı olabileceğini düşünen Block Stephens’in ortağı Bart Stephens şu sözleriyle Song’a destek verdi:

Song kripto topluluğunu geliştirmek için derin bir bağlılık gösterdi. Bu “görünmeyen kahramanlar” ve inovasyon zarfını zorluyor ve günümüzde Blockchain ve kripto endüstrisini içeren teknoloji ve hizmetlerin çoğunu piyasaya tanıtıyor.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin