Kurumsal düzeyli analiz bölümü, ilk raporlarını yayınladı
Kurumsal düzeyli analiz bölümü, ilk raporlarını yayınladı

Binance önemli bir yenilikle geliyor: Kurumsal düzeyli analiz bölümü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, araştırma raporları yayınlamak için bir kurumsal düzeyli analiz bölümü başlatıyor.

Kurumsal düzeyli analiz bölümü, ilk raporlarını yayınladı

Binance’in yeni analiz bölümü Binance Research, şeffaflığı ve kripto para birimi alanındaki bilgi kalitesini artırmak amacıyla kurumsal düzeyde araştırma raporları hazırlamayı amaçlıyor. Bölüm, akıllı sözleşmeleri ve dağıtık uygulamaları destekleyen bir merkezi olmayan Blockchain’e ayrılmış iki kapsamlı rapor ve Ethereum (ETH) için bir ölçeklendirme çözümü yayınladı.

Binance Research, borsanın gerçek faaliyeti dışında olan ilk proje değil. Ekim ayı başında borsa, en az tutar istemeksizin geliştiricilerin ödeyecekleri tutarı belirtmelerine olanak tanımanın yanı sıra tüm listeleme ücretlerini hayır kurumlarına bağışlayacaklarını açıkladı. Bu haberi takiben platform, Blockchain Charity Foundation (BCF) adlı Blockchain destekli bir bağış platformu tanıttı. BCF, ilk olarak Doğu Uganda’daki sel ve toprak kaymalarının kurbanlarına para toplamak için kullanıldı. Platform, BTC, ETH ve BNB ile bağış kabul ediyor.

Binance, ticaret faaliyetlerini yavaş yavaş diğer ülkelere genişletiyor

Yine Ekim ayında Binance’in girişim kanadı Binance Labs, merkezsiz dijital içerik ekosistemi Contentos’a milyonlarca dolarlık yatırım yaptı. Contentos üçüncü taraf sansürü veya içeriğin kaldırılması olmaksızın, saydamlık ve içerikten para kazanma iddiasında bulunan merkezsiz bir ekosistem geliştirecek.

2014 yılında Çin’de kurulan Binance, CoinMarketCap’e göre işlem hacmiyle dünyanın en büyük ikinci borsası. Binance, ticaret faaliyetlerini yavaş yavaş diğer ülkelere genişletiyor. Borsa yakın zamanda Uganda’da itibari para ile kripto para alınıp satılabilen bir borsa açtı.

Binance, Binance LCX isminde bir borsa başlattı

Eylül ayında önde gelen borsa, Singapur’da yerel Singapur dolarını destekleyecek olan bir borsanın beta sürümünü yayınladı. Aynı zamanda borsa, Malta Menkul Kıymetler Borsası’nın fintech ve dijital varlık iştiraki MSX PLC ile bir işlem platformu açmak için anlaşma imzaladı.

Ağustos ayında Binance ve Lichtenstein Cryptoassets Exchange (LCX) arasında bir ortak girişimle Binance LCX ismiyle yine itibari paralarla kripto para alınıp satılabilen bir platform oluşturuldu.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin