Binance, NULS Mainnet takasını destekleyecek.
Binance, NULS Mainnet takasını destekleyecek.

Binance, NULS Mainnet takasını destekleyeceğini duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance, NULS Mainnet takasını 22 Ağustos 2018’den itibaren destekleyeceklerini açıkladı.

Yakın tarihli bir Twitter gönerisinde Binance, 23 Ağustos 2018’de tamamlanacak olan NULS Mainnet token takasını destekleyeceklerini duyurdu.

Kurumsal çözümler için uyarlanabilir bir Blockchain olarak faaliyet gösteren NULS, teknoloji darboğazından koparak çok sayıda Blockchain uygulama kullanımını barındırıyor. NULS ayrıca, merkezi bir veritabanında güven eksikliğini giderirken teknik eşiğin ve maliyetin azaltılmasına odaklanmayı planlıyor.

 

 

 

 

 

NULS Mainnet token swap öncesinde Binance kripto parayı en çok elinde tutan borsa

Haberin yazılış anı itibarıyla NULS, son 24 saatte %6,88’lik bir kazanç elde etti ve proje, pozitif fiyat artışını takiben, ilk 100 kripto para arasına girmeyi başardı. NULS şu an 1,47 dolar seviyesinde ve 58,7 milyon dolarlık toplam piyasa değerine sahip.

Binance, kripto paranın 2,8 milyon dolara denk gelen %79’luk işlem hacmini elinde tutuyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Sıcak Gelişme: İlk İslami kripto para borsası açıldı!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin