Binance

Binance, NFT Marketplace’te bu 2 altcoinin ağ desteğini sonlandırıyor: İşte detaylar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto borsasının NFT pazarı, bu ayın sonlarında Sandbox NFT Staking Programını durduracağını açıkladı. Ayrıca Binance NFT pazarı da 26 Eylül’den itibaren Polygon Network desteğini sona erdirecek. Son değişiklikler, NFT piyasasındaki ürün tekliflerini düzene sokma çabaları olarak tanımlandı.

Binance’in resmî web sitesinde yakın zamanda yayınlanan bir blog yazısına göre, kripto devi uzun bir değerlendirmenin ardından Polygon Network’te barındırılan LAND NFT’lerin stake edilmesi için desteğini çekmeye karar verdi. Binance NFT Marketplace’teki kullanıcılar, günlük olarak The Sandbox (SAND) ödülleri kazanmak için bu NFT’leri stake ediyor.

Binance kararının ardından Polygon kullanıcıları ne yapmalı?

NFT Marketplace üzerinde stake edilen tüm LAND NFT’lerin 27 Eylül’de stake edilmeyeceği ve ertesi gün kullanıcıların kripto borsası hesaplarına iade edileceği bildirildi. Buna ek olarak NFT, Polygon Network desteğini sonlandıracağı için kullanıcılara Polygon Network üzerinden NFT’lerini Binance NFT Marketplace’ten çekmelerini tavsiye etti.

Binance

Kripto para borsası 26 Eylül’de meydana gelen değişiklikler göz önüne alındığında, kullanıcılarını Marketplace’te Polygon Network’ten NFT satın alamayacakları, yatıramayacakları, teklif edemeyecekleri veya listeleyemeyecekleri konusunda uyardı. Son gelişmelerle ilgili daha fazla ayrıntı, değişikliklerden doğrudan etkilenecek kullanıcılara daha sonra sağlanacaktır.

Kripto topluluğunun NFT Marketplace’in son değişikliklerine tepkisi karışık oldu. X’teki (eski adıyla Twitter) kullanıcılar değişikliklerden büyük ölçüde rahatsız olmamış gibi görünürken birkaçı Polygon Network için desteğin geri çekilmesine karşı çıktı.

CoinMarketCap’ten alınan veriler, Polygon’un yerel tokenı MATIC’in kripto para borsasından 8 Eylül 2023’teki duyurusunun ardından değerinin yüzde 4’ünden fazlasını kaybettiğini gösteriyor.

coinedition

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin