CryptoQuant, BTC vadeli işlemlerinin son derece temkinli yapıldığını açıkladı
CryptoQuant, BTC vadeli işlemlerinin son derece temkinli yapıldığını açıkladı

Binance marjin ticaretini dört kripto parayla genişletiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance, şu sıra başka gelişmelerle gündemde olmasına rağmen marjin ticareti hizmetlerini genişletmeye devam ediyor.

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, hassas verilerin ihlal edildiği iddiası sonrasında zedelenmesine rağmen marj ticareti platformuna bir grup kripto para eklediğini duyurdu.

Litecoin, Ethereum Classic ve USDC Binance marjin ticaretinde işlem görecek

Marjin ticaretine konu olan kripto paraların yanında bu hafta başlarında ödül yarılanması gören Litecoin; Ethereum’un DAO öncesi versiyonu olan Ethereum Classic ve Coinbase’in stabil coini USDC listeye ekleniyor.

İki hafta önce Binance, platforma Ontology ve Cardano coinlerini de eklemişti.

Yeni altcoinlerin eklenmesi birden fazla yeni işlem çiftinin oluşmasına neden olacak. Bu işlem çiftleri, Bitcoin ve Tether’e karşı Litecoin ve Ethereum Classic; USDC’ye karşı BTC çiftleri olacak.

Marj ticareti nedir?

Marj ticareti, yatırımcının elindeki fonun kaldıraç kullanarak daha yüksek miktarlarda pozisyon açarak işlem yaptığı bir uygulamadır. Oldukça değişken olan Bitcoin pazarlarında bu işlemler, büyük kazanımlar getirebileceği gibi büyük kayıplara da neden olabilir ve fiyattaki ani düşüşler çoğu zaman yatırımcıların pozisyonlarının otomatik kapanması gibi bir risk içerir.

Binance’in yeni eklediği coinlerin ise güçlü bir desteği var.

USDC,  2018 yılının sonlarında kripto para şirketleri Coinbase ve Circle arasındaki ortak girişim olan Centre tarafından geliştirildi. Piyasaya sunulmasından bu yana, 1 milyar dolar değerinde USDC ihraç edildi.

decrypt

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin