Binance Coin (BNB) ve Zcash (ZEC) fiyat analizi: Altcoinlerde son durum
Binance Coin (BNB) ve Zcash (ZEC) fiyat analizi: Altcoinlerde son durum

Binance marj ticareti teklif etmenin eşiğine

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Şu anda en popüler olan Kripto Borsası Binance, 2017 yılında white papper’ını açıkladığında, melek yatırımcılarına Bitcoin (BTC) güneşi altında çok destek verecek bir yıldız platformu sözü verdi. Başlangıçtaki orijinal vaatlerinin çoğunu yerine getirmesine rağmen, Binance’in resmi kanalları “özelliklerin piyasaya sürülmesinin” bir parçası olarak “marj ticareti”nden bahsetti. Ancak, bildiğiniz gibi, Bitcoin için kaldıraç kullanılamaz. Dahası, firma ağzını çoğunlukla konuyla ilgili kapalı tuttu.

Binance marj ticaretini yakında başlatabilir

Ancak, ünlü ticaret platformunun, müşterilerine marj ticareti teklif etmenin eşiğine geldiği ortaya çıktı. Bir programcı tarafından bulunan kodun, Malta’da kayıtlı borsada marj alım satımı düşünüldüğü söylentilerini doğruladığı görülüyor. “Enriquejr99” takma adlı kullanıcı, Binance’in iki mantıksal değeri “algılanamaz şekilde açık” olduğunu belirtti: isSpotTradingAllowed ve isMarginTradingAllowed. Bu iki kod satırı ilk önce bir çift Binance Ethereum-Bitcoin’de keşfedildi. Enrique, 482 çift Binance kripto para biriminin daha detaylı analizinden sonra, marjın belirtildiğini, ancak daha sonra kapatıldığını söyledi.

Changpeng Zhao söylentileri bastırdı

Borsa CEO’su olan Changpeng Zhao, Binance’in “API çerçevesi”nin “gelecekteki kanıtını” kanıtlama girişimlerinin “API çerçevesini” ortaya koymasıyla sonuçlandığını belirterek söylentileri bastırdı. Marjın serbest bırakılması için tarih veremediğini, meselenin ayrıntılarını ve ifadelerini titizlikle koruduğunu söyledi.

Ancak Enrique’nin belirttiği gibi, isMarginTradingAllowed bayrağının Binance’deki bir takım işlem çiftleri için etkinleştirildiği görülüyor. Yakın tarihli bir Reddit güncellemesinde, kullanıcı BTC-USDT, BNB-BTC, ETH-BTC, TRX-BTC ve XRP-BTC dahil dokuz çiftin marjının etkin olduğunu belirtti. Binance UI, değişikliği yansıtacak şekilde henüz değiştirilmedi.

BitMEX’in küresel bir izleyici kitlesine marj ticareti sunmayı hedeflediğinden, yasal düzenlemelerin şu anda Binance’i rahatsız etme ihtimali var. Borsa o zamandan beri uyumluluk için önde gelen bir uzman işe aldı.

Ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin