Kripto analisti: “Altcoin mevsimi yeni başlıyor.”
Kripto analisti: “Altcoin mevsimi yeni başlıyor.”

Pazar araştırma şirketinin yeni bulguları, altcoin fiyat hareketleri öncesi bilgi veriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Nisan ayı, kripto para piyasası için iyi bir aydı. Dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC) nihayet uzun vadeli direncini aştı ve toplamda 5.000 doların üzerine çıkarak kolektif piyasayı ve birçok altcoini yıllık en yüksek seviyesine çıkardı. Jüri, hangi altcoinin ay boyunca en iyi sonuçları gösterdiğini ve gelecek için ne gibi bir beklenti olduğunu henüz tespit etmemiş olsa da, yeni Predicoin araştırması altcoin araştırması yaparak bu konuya ilginç bir ışık tuttu.

Altcoin değerlendirmesi

Veri analitiği ve pazar araştırması şirketi Predicoin, kripto para birimlerinin görünümünü değerlendirmek için toplu bir gösterge olan “Sentscore” ölçütünü kullandı. Bunlara haberler, sosyal medya, vızıltı, teknik analiz ve temel bilgiler dahildir.

 “Sentscore” un yanı sıra, Predicoin’in araştırması da ‘vızıltı puanı’ ya da kripto varlıklarının performansını ölçmek için bir kripto varlığının ne kadar iyi olduğunu gösteren bir ölçü kullandı. Predicoin’in buzz skoruna göre Binance Coin (BNB), Dogecoin ve Basic Attention Token (BAT), nisan ayındaki en önemli değişiklikleri kaydetti.

Tüm bu trend değişikliklerine, kripto paraların ekosistemindeki önemli gelişmeler eşlik etti. BNB için vızıltı skoru, Binance’in ana ağının ve BNB’nin buna geçişinin başlamasından önce ve sonra yükselirken, BAT’ın vızıltı puanı, Brave tarayıcısının izin verdiği bir uzantıyı duyurduktan sonra ortalama olarak 4’ten 7’ye (10 üzerinden) yükseldi.

Trend artışlarını fiyat artışları izliyor

Dogecoin örneğinde meme kripto para, Elon Musk’ın CEO “seçilmesi” ve ardından Dogecoin genel direktörlük görevinden “istifa” etmesi sosyal ağlarda bir karışıklığa neden oldu. Başka popülerliği artan kripto para NANO, iddia edilen süre zarfında mükemmel sonuçlar gösterdi ve yeni ortak düğüm API’sinin başlatılmasından sonra vızıltısında ve Sentscore’de önemli bir artışa tanık oldu.

Bu trend artışlarının her birine karşılık gelen fiyat artışları da eşlik etti; BNB yüzde 15, BAT ise yüzde 60’ın üzerinde arttı.

Predicoin’in araştırması, Tether’in 25 Nisan’daki performansıyla ilgili önemli bir bulguya da sahipti. Araştırma, Tether’in Sentscore’unun USDT’nin yüzde 2’den fazla düşmesinden saatler önce düşmeye başladığını ve ABD Doları’na karşı sabitlenme oranını kaybettiğini belirtti. New York Eyaleti Başsavcısı, piyasadaki çeşitli kripto para birimlerinin fiyatlarını düşürdüğü iddiasıyla, 25 Nisan’da Tether (USDT) rezervlerini kullanarak Bitfinex’i yüz milyonlarca zararı maskelemesiyle suçladı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin