featured

Binance Futures, vadeli işlemler için M BSV sözleşmesini piyasaya sürmeyi planlıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para dünyasının en yeni likit türev piyasalarından biri olan Binance Futures, 20 Ekim 2023 saat 12:30 (UTC) itibariyle USDⓈ-M BSV daimî sözleşmesi (BSVUSDT) başlatmayı planladığını duyurdu.

Raporlara göre Binance 15 Nisan 2019’da BSV spot işlem çiftini listeden kaldırdı ve bu sefer de geri getirmeyi planlamıyor. Bununla birlikte BSVUSDT’nin yaklaşan lansmanı ile firma, kullanıcılarına sürekli sözleşmenin 50x’e kadar kaldıraç sunacağına dair güvence verdi.

USDⓈ-M BSV sürekli sözleşmesi nedir?

Sözleşmedeki temel varlık BSV’dir (Bitcoin Satoshi’s Vision), bazen Bitcoin SV olarak da adlandırılır ve uzlaşma varlığı ise USDT’dir. Bitcoin SV, 2018 yılında Bitcoin Cash Blok Zincirinin sert çatallanması sonucunda ortaya çıkan bir blok zinciridir. Bitcoin Cash Blok Zincirinin kendisi, orijinal Bitcoin blok zincirinin sert çatalı olarak büyüdü.

Sözleşme 0,01’lik bir kene boyutuyla, minimum kolaylık ve verimlilikle ticaret sunar. Tahvil; maksimum + yüzde 2,00 / – yüzde 2,00 sınırlandırılmış fonlama oranına sahip olurken fonlama ücreti ödeme sıklığı her dört saatte bir ayarlanır.

Kullanıcılar Binance tarafından belirtildiği gibi sunulan tahvil üzerinde 24×7 işlem yapabilir ve 50 kata kadar daha fazla kaldıraç kullanabilir. Sözleşme ayrıca Çoklu Varlık Modunu destekleyerek kullanıcıların daha çeşitli bir ticaret deneyimi yaşamasını kolaylaştırıyor.

Bitcoin SV yatırımcı için umut oluyor…

Ekim ayı Bitcoin SV etrafında dönen kayda değer bir çekişmeye sahne oldu. Kripto para birimi, fiyatında önemli bir artışa tanık olduğu için birçok yatırımcının dikkatini çekti. Dijital para, son birkaç ayda önemli fiyat dalgalanmalarından geçtikten sonra 19 Ekim itibariyle yaklaşık 43 dolara ulaştı.

Binance

Dijital para birimi, son birkaç ay boyunca çoğunlukla 32 ila 34 dolar arasında konsolide olarak bu aralıkta işlem gördü. Ancak dijital para birimi şimdi Ekim 2023 itibariyle umut verici bir büyüme gösteriyor ve yükselmeye devam ediyor.

Bu arada yazı yazılırken Bitcoin SV 52.28 dolar değerinde ve 27.68 Ekim 2023’te son 24 saat içinde yüzde 20’lik bir artış kaydetti ve önceki ayın en yüksek seviyesi olan 43 doların altında bir seyir izledi. Bitcoin SV’nin fiyatındaki sürekli artış, yatırımcıları kendisine doğru çekti ve gelecekte umut verici kârlar ortaya koydu.

Bunun yanında yatırımcıların değerlendirebileceği ikinci bir ön satış Bitcoin Minetrix oluyor. Bulut madenciliğine konusunda en iyi kripto para ön satışını sunarak yatırım işlemlerini koalylaştırıyor. Bireysel yatırımcı için süreci daha güvenli hâle getiren BTCMTX tokenleri, yüksek güvenlikli Bitcoin madenciliği ürünü olduğu için borsalarda kolayca satılabiliyor.

Şİmdi Bitcoin Minetrix satın alabilirsiniz.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin