featured

Son dakika: Binance bu likidite çiftlerini kaldırdı! İşte detaylar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, cuma günü yaptığı açıklamada Binance Liquid Swap’taki seçilmiş likidite havuzlarını kaldırdığını duyurdu. Kripto para borsası; Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), BNB, Cardano (ADA), Polygon (MATIC), Solana (SOL), Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin (DOGE) dâhil olmak üzere bazı önemli likidite havuzlarını kaldırıyor.

Binance Liquid Swap, kullanıcıların havuzlara likidite sağlayarak likidite sağlayıcısı olmalarına ve kripto para tokenları kolayca takas ederken işlem ücretleri ve BNB ödülleri kazanmalarına olanak tanıyor.

Binance, BUSD çiftlerindeki başlıca likidite havuzlarını kaldırdı!

Kripto para borsası, 20 Ekim’de yaptığı resmi bir duyuruda Binance Liquid Swap’taki belirli likidite havuzlarını durdurmayı planladığını açıkladı.

Binance

Binance; BTC/BUSD, ETH/BUSD, BNB/BUSD, ADA/BUSD, MATIC/BUSD, SOL/BUSD, SHIB/BUSD ve DOGE/BUSD gibi bazı önemli likidite havuzlarını kaldıracak. Bu hamle, BUSD stablecoin desteğini Şubat 2024’e kadar tamamen sona erdirme stratejisinin bir parçasıdır.

Diğer likidite havuzları BUSD/DAI, BUSD/USDT, FIL/BUSD, GMT/BUSD, HOOK/BUSD, LINK/BUSD, LTC/BUSD, POND/BUSD ve UNI/BUSD’dir.

Kullanıcılar 23 Ekim saat 04:00 UTC’den itibaren yukarıdaki likidite havuzlarına likidite ekleyemeyecekler. Ayrıca yukarıdaki likidite havuzlarında pozisyon sahibi olan kullanıcılar, yatırdıkları kripto varlıklarını 27 Ekim’de otomatik olarak spot cüzdanlarına alacaklardır.

“Kullanıcılar, 2023-10-27 04:00 (UTC) öncesinde varlıklarını yukarıdaki likidite havuzlarından kullanmayı seçebilirler. Bundan sonra likidite havuzlarındaki mevduatlar, ilgili havuzun geçerli kompozisyon oranlarına göre hesaplanacak ve otomatik olarak kullanıcıların Spot cüzdanlarına aktarılacaktır.”

Kripto para borsası; likiditeyi yoğunlaştırmak, kaymayı azaltmak ve kullanıcılarına daha iyi işlem fiyatları sağlamak için listelenen likidite havuzlarını periyodik olarak gözden geçirdiğini söyledi. Bu sayede kripto para borsasında optimize edilmiş bir ticaret deneyimi sağlanıyor.

Binance BUSD desteğini kaldırdı

Kripto para borsası; çiftleri listeden çıkararak, likidite havuzlarını kaldırarak ve BUSD ile ilgili ürün ve hizmetleri sona erdirerek BUSD desteğini azaltmaya devam ediyor. BUSD’nin piyasa değeri bu yıl 22,50 milyar dolardan 2 milyar dolara düştü.

CoinGape Media daha önce borsanın geçen hafta XRP/BUSD, FTM/BUSD, MANA/BUSD ve OP/BUSD gibi bazı önemli likidite havuzlarını kaldırdığını bildirmişti.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin