featured

Binance’in LUNC yakımı ilk kez 1 milyarın altına düştü: LUNC fiyatı baskı altında…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, LUNC yakma mekanizmasının 13. partisinde 796 milyon Terra Classic (LUNC) tokenini yaktı. Bugüne kadar kripto borsası tarafından yakılan LUNC yaklaşık 37 milyara ulaşırken topluluk tarafından yakılan toplam LUNC 74 milyarı aştı. Yatırımcıların bazıları Binance’in son yakımını düşük bularak sert tepki gösterirken bazı kullanıcılar LUNC fiyatının 24 saatin en düşük seviyesinden yüzde 1 sıçramasını sağladı.

Binance 796 milyon LUNC token yaktı

Kripto borsası Binance, 1 Eylül’deki işleme göre LUNC dolaşımdaki arzın azaltılmasına katkıda bulunmak için burn adresine 796 milyon Terra Luna Classic (LUNC) token gönderdi. Bu işlem aynı zamanda 3,98 milyon LUNC tutarında bir işlem ücreti de içeriyor.

Özellikle LUNC yakma mekanizmasının 13. partisi 31 Temmuz – 30 Ağustos 2023 dönemi içindir. Son yakımla birlikte Binance, LUNC spot ve marjin alım satım çiftlerindeki alım satım ücretlerinden toplamda yaklaşık 37 milyar Terra Classic token yakmış oldu.

Binance geçtiğimiz ay 1,41 milyar Terra Luna Classic (LUNC) tokenı yakmıştı. FUD, L1TF proje yöneticisi LuncBurnArmy ve geliştirici Fragwuerdig’in istifaları ve LUNC işlem hacimlerindeki düşüş nedeniyle yakma oranı önemli ölçüde azaldı.

LUNC
Binance

Bu arada topluluk toplamda 74,22 milyar LUNC tokenı yakmıştır. Doğrulayıcı DFLunc ve TerraCasino projesi, bu ay LUNC’un yakılmasına katkıda bulunan tek önemli unsurlar oldu. Ayrıca topluluğun odağı LUNC’den USTC repeg’e kayarak LUNC ticaretinde düşüşe neden oldu.

Bazı topluluk üyeleri Binance LUNC yakımının ilk kez 1 milyarın altına düşmesine tepki gösterdi. Bununla birlikte topluluğun çoğu üyesi yanmaya olumlu tepki verdi.

Terra Luna Classic fiyatı baskı altında

Terra Luna Classic ekosistem tokenleri geçen ay önemli ölçüde değer kaybetti; LUNC yüzde 22 ve USTC yüzde 16 düştü. Daha geniş kripto piyasasındaki satışlar LUNC ve USTC fiyatlarının baskı altında kalmasına neden oldu.

LUNC fiyatı Binance LUNC yakımından sonra yüzde 1 arttı, ancak son 24 saatte hâlâ yüzde 3 düşüşte ve fiyat şu anda 0,000061 dolardan işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek fiyatı sırasıyla 0,0000612 dolar ve 0,0000644 dolar.

Bu arada USTC fiyatı da son 24 saatte yüzde 4 düştü ve fiyat şu anda 0.011 dolardan işlem görüyor. Bununla birlikte işlem hacmi son 24 saatte yüzde 150 arttı.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin