dock
Binance listesine giren coin uçuşa geçiyor… Sırada Dock coin var!

Binance listesine giren coin uçuşa geçiyor… Sırada Dock coin var!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünya’nın en büyük kripto borsalarından biri olan Binance, platformunda en çok altcoin bulunan kripto borsalarından biri. Henüz fiat para çiftleri bulunmayan altcoinlerin, genel anlamda BTC ve ETH çiftleri ile işlem görüyor. Bu bağlamda platformlarına sürekli yeni coinler ekleyen Binance, son olarak Dock coini listesine ekledi.

Dock coin, Blockchain teknolojisi kullanılarak profilleri, tanınmış kişileri ve ağları tek bir paylaşılır kaynağa bağlamayı odaklanan bir projenin coini olarak biliniyor.

Dock, listelenmeye başlamadan önce yükselmeye başladı

Dock, ($DOCK) ise Binance kripto para borsasında listelenmesinin ilk günü ise büyük bir hacimle karşılandı. Ve fiyatı yüzde 50 seviyesini bulan kazanımlar elde etti. Bu arada Binance işlemleri henüz aktive etmeden ise , Dock fiyatı 600 sats’dan 1000 sats’ın biraz altına yükseldi. Müşteriler bu arada dock alımı yaparken,işlemler Pazartesi günü Türkiye saatiyle 13:00 itibarıyla başladı.

dock chart

$DOCK, şu an Coinmarketcap’de 248. sırada bulunuyor.

Dock coinde yaşanan fiyat artışı, Dünya’nın en büyük kripto borsalarından biri olan Binance’da aktif işlemlere başlamadan önce, Coinmarketcap verilerine göre 219. Sıraya yükseldi ve sonrasında 248. sırada kendine yer buldu. Binance listesine eklenen $DOCK, kripto borsasında BTC ve ETH çiftleri ile işlem görecek.

İlk etapta yüzde 50’ye varan kazanımlar gören $DOCK, yazımızın yayına hazırlandığı saatlerde dolar karşısında yüzde 27,11 artış ile 0,06384 dolardan işlem görüyor. BTC karşısında ise benzer oranda artarak, 783 sats’dan işlem görüyor.

Yine coinmarketcap verilerine göre 25 milyon doların üzerinde piyasa sermayesi bulunan coinin 24 saatlik işlem hacmi 10.266.675 dolar olarak görülüyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin