Binance Coin ve NEM fiyat analizi: BNB ve XEM yükselecek mi?
Binance Coin ve NEM fiyat analizi: BNB ve XEM yükselecek mi?

Binance, tüm listeleme ücretlerini kamuya açıklayacağını duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün yapılan bir açıklamaya göre Binance, listeleme ücretlerini kamuya açıklayacağını duyurdu. Dünyanın en popüler kripto para borsalarından olan Binance, geçmişte kripto para birimlerini listelemek için aşırı ücretlendirme yaptığı için pek çok kez eleştirildi. Binance, borsaya kazançlı bir proje eklemek için yaklaşık 1 milyon dolarlık bir ücret alırken Binance CEO’su Changpeng Zhao daha önce konuyla ilgili hiç konuşmamıştı.

Binance, listeleme gelirlerinin nereye gideceğini açıkladı

Binance bugün, tüm liste ücretlerini kamuya açıklayacağını ve gelirlerin tamamının hayır kurumuna bağışlanacağını duyurdu.

Duyuru, proje ekiplerinin daha önce de olduğu gibi, “liste ücreti” sağlamak istedikleri numarayı teklif etmeleri gerektiğini belirtiyor.

Binance, daha iyi bir hizmet için Blockchain kullanımını artırmaya yönelik teşvikler de geliştiriyor. Gözden geçirme aşamasında olan mevcut projeler, istedikleri takdirde başvurularını uygun bir sayı ile güncelleyebilirler. Ancak Binance, daha yüksek bir bağış ücretinin borsada bir listeyi garanti etmediğini hatırlatıyor.

Duyuru, Binance’in fark yaratan ve dünyanın 1 numaralı kripto borsası olduğunu kanıtlayacak.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin