Dikkat: Binance listeleme haberinin ardından bu altcoin yükselişe geçti!
Dikkat: Binance listeleme haberinin ardından bu altcoin yükselişe geçti!

Dikkat: Binance listeleme haberinin ardından bu altcoin yükselişe geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En büyük kripto borsası Binance, Nexo kripto kredi platformunun yerel tokeni NEXO’nun listelendiğini duyurmasının ardından fiyat %15 arttı. NEXO/BTC, NEXO/BUSD ve NEXO/USDT ticaret çiftleri için alım satım, 29 Nisan Cuma günü saat 10:00 UTC’de Binance’de başlayacak.

NEXO artık Binance listesinde!

Binance, web sitesinde yaptığı resmi duyuruda, 29 Nisan’da NEXO ve MobileCoin’i (MOB) listeleyeceğini söyledi. Kullanıcılar, UTC 10:00’da alım satım işlemlerine başlayabilecek.  NEXO için mevcut ticaret çiftleri NEXO/BTC, NEXO/BUSD ve NEXO/USDT olarak yer alıyor. Oysa MOB için ticaret çiftleri MOB/BTC, MOB/BUSD ve MOB/USDT’dir.

Ayrıca Binance, kullanıcıların 30 Nisan saat 10:00 UTC’de NEXO ve MOB tokenlerini çekebileceklerini belirtti. Ancak, kullanıcıların para çekme sayfasındaki durumu kontrol etmesi gerekir. NEXO ve MOB için listeleme ücreti 0 BNB olarak belirlendi.

Nexo, borç verme, borç alma, alım satım, kredi kartları vb. hizmetler sunan dijital varlıklar için bir borç verme protokolüdür. Platform ayrıca faiz ödemeleri, krediler için teminat ve Nexo’nun kârlarından temettüler sunuyor. MobileCoin, merkezi olmayan ve özel anında P2P işlemleri sunan Stellar blockchaini üzerine inşa edilmiş gizlilik simgesidir.

NEXO genişlerken dikkatleri üzerine çekiyor

Nexo, haberlerde yer almaya devam ederken kripto topluluğunun dikkatini çekiyor. Yakın zamanda Nexo, küresel ödeme firması Mastercard ile ortaklaşa kripto destekli bir ödeme kartı başlattı. Kullanıcılar, kartı şu anda Mastercard ödemesi kabul eden tüm işyerlerinde kullanabilecek.

Nisan ayının başında şirket, kurumsal ve HNWI’lerin dijital varlıklara yönelik artan talebini karşılamak için tescilli bir ana aracılık platformu olan Nexo Prime’ı da piyasaya sürdü.

Kripto pazarındaki karışık tepkinin ortasında, NEXO bugün piyasadaki en iyi tokenlerden biri oldu. Ancak yatırımcılar giriş yapmadan önce NEXO fiyatının biraz daha düşmesini beklemesinde fayda olabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin