ATOM fiyatında boğaların lehine sinyaller var! Yükseliş ne zaman başlayacak?
ATOM fiyatında boğaların lehine sinyaller var! Yükseliş ne zaman başlayacak?

ATOM fiyatında boğaların lehine sinyaller var! Yükseliş ne zaman başlayacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ATOM’un daha fazla düşüş lehine destek hattını kırmasından bu yana bir hafta geçti. O zamandan beri, 13 dolar fiyat seviyesinden 20 dolar olan yeni alt aralığına %13 düştü.

ATOM, Salı günü 2022’nin en düşük seviyesine ulaştı ve kripto para biriminin Eylül 2021’den bu yana en düşük fiyatı oldu. Daha da ilginç olanı, ATOM’un 3 Nisan’da ulaştığı 4 haftanın en yüksek seviyesi 33,29 dolardan düşüşünü neredeyse %40’a çıkarmayı başarmış olması.

ATOM’un RSI, Salı günkü işlem seansı sırasında fiyat daha da düşerken aşırı satım bölgesine kısaca girdi. MFI tarafından gösterildiği gibi güçlü çıkışlar, son 4 haftadaki düşüş fiyat hareketini yansıtıyor. Ancak gösterge şu anda alt aralığına yakın birikme işaretleri gösteriyor. DMI, güçlü düşüş eğilimini yansıtıyor ancak –DI çizgisinin tersine çevrilmesi, ayıların momentumunu kaybediyor olabileceğini gösteriyor.

Zincir üstü metrikler boğaların lehine

ATOM’un Binance türev fonlama oranı, özellikle fiyat daha düşük aralığına ulaştığında, %0,01 oranına sağlıklı bir iyileşme gösterdi. Bu, özellikle yükselişin tersine dönmesi beklentileriyle türev yatırımcılar tarafından artan ilginin bir işareti olarak yorumlanabilir. Bu, yükseliş toparlanmasına hazır olduklarını ortaya koyar.

ATOM’un Santiment’teki geliştirici etkinliği metriği, son 7 gün içinde önemli bir artış kaydetti. Fiyat daha düşük aralığındayken şu anda en yüksek noktasına ulaştı.

Geliştirici etkinliği, Blok Zincirler Arası İletişim Protokolü: IBC-Go hakkında yakın zamanda yapılan bir duyuruyla uyumludur. Duyuru, Composable Finance’in IBC-Go’yu geliştirmek için Interchain Foundation’dan (ICF) bir hibe aldığını ortaya koydu.

Hibe, Centauri köprüsü ile Cosmos ağı arasında iletişimi sağlayacak bir müşterinin oluşturulmasını kolaylaştıracak. Duyuru, Cosmos için olumlu bir gelişmenin altını çiziyor ve bu, ATOM’un zaman içindeki potansiyel değerine katkıda bulunabilir. Bu arada, kısaca ATOM’un değeri, şu anda düşük fiyatlarındaki birikimden destek alabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin