Binance Launchpad’de satışı yapılacak bir sonraki kripto para projesi açıklandı
Binance Launchpad’de satışı yapılacak bir sonraki kripto para projesi açıklandı

Binance Launchpad’de satışı yapılacak bir sonraki kripto para projesi açıklandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance Launchpad, Band Protocol’un token satışına ev sahipliği yapacak. Bu, bu yıl Binance Launchpad platformu üzerinden başlatılan dokuzuncu kripto para projesi.

Binance Launchpad, Band Protocol’un token satışına ev sahipliği yapacak

Binance Launchpad, bu yılın başlarında BitTorrent Token de dahil olmak üzere birçok ripto para projesine ev sahipliği yaptı. Yeni Band Protocol satışı güncellenmiş bir piyango formatını izleyecek. Kullanıcılar, 16 Eylül tarihinde biletler için talepte bulunabilirler. Bilgi, Binance tarafından 6 Eylül’deki bir blog gönderisinde yayınlandı.

Band Protocol, dünyanın en güvenli ve ölçeklenebilir ademi merkeziyetçi veritabanı olmak istiyor. Bu şekilde, merkezi olmayan uygulamalar (dApps) güvenilir verilere dayanacak. Band Protocol’ü kullanan bu firmalar ve geliştiriciler, diğer Blockchain ağlarında olduğu gibi oracles yerine halka açık akıllı sözleşme veri noktalarını kullanarak veri tüketecek. Blog postasına göre, bu ademi merkeziyetçi uygulamaların güvenlikten ödün vermek zorunda kalmadan İnternet’teki mevcut verilerden faydalanmalarını sağlayacak.  Binance’in kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao şunları söyledi:

Topluluk odaklı bir yaklaşım kullanarak Band Protocol sektördeki önemli bir sorunu çözüyor: Blockchain üzerinde çalışan merkezi olmayan uygulamalar ve kripto teknolojilerinin daha fazla benimsenmesi için gerekli olan üçüncü taraf veri kaynaklarına güven.

Kripto para projesi Band Protocol’ün amacı

Band Protocol’ün, bağımsız pratelerin güvenilir veriler sağlamasını adına farklı ekonomik teşvikler kullanması bekleniyor. Buna ek olarak, bilgilerin doğru olduğundan da emin olmaları gerekir. Protokolün kullandığı mekanizmalardan biri, dPoS fikir birliğine benzer şekilde çalışan entegre bir veri kümesi tokenidir.  Band Protocol CEO’su Soravis Srinawakoon,  truster oracle sorununun uygulamaların kitlesel olarak benimsenmesi için önemli bir engel olduğunu söyledi.

Bunun nedeni, güvenlik zayıflığının akıllı sözleşmeler kullanılarak oluşturulabilecek farklı kullanım durumlarını sınırlamasıdır. Açıkladığı gibi, piyasada birçok merkezi olmayan finans uygulaması var ve bunların çoğu kullanılan kırılmalar nedeniyle kritik merkezileşme noktalarına dayanıyor. Bu açıkça, bu çözümlerin dünya çapında benimsenmesini ve genişlemesini sınırlayan bir şey.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin