Binance Çinli ödeme devleri ile ortaklık yapıyor
Binance Çinli ödeme devleri ile ortaklık yapıyor

Lider Bitcoin borsası Binance’den herkesin beklediği kritik haber geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin borsası Binance, ABD merkezli kripto para borsasının başlamasının ufukta olduğunu söylüyor.

Bitcoin borsası Binance US önümüzdeki haftalarda piyasada olacak

Yeni bir blog gönderisinde, şirket “Binance US”in “önümüzdeki haftalarda” yayınlanacağını söyledi. Borsa müşterileri için katı bir müşteri bilgisi (KYC) gereksinimi olacak:

Binance US üzerinden işlem yapmak için KYC gerekecek. Yeni bir hesap oluşturmak, çoğu ABD eyaletinde bulunan Binance US pazarına giriş yapmak için geçerli bir devlet kimliği (ehliyet veya pasaport) ve sosyal güvenlik numarası (SSN) gerektirecek. Kullanıcılara hizmet vermeye başlayacağımız ülkeler listesini sonlandırıyoruz ve müşterilere katılmadan önce bu listeyi yayınlayacağız.

Binance, borsa için iOS ve Android uygulamalarını başlatmayı planladığını, ancak ilk gün müşterilerin bu uygulamaları kullanamayacağını belirtti. ABD’ye girişini gerçeğe dönüştürmek için Binance, ABD merkezli yeni borsayı kuracak olan BAM Trading Services adlı bir şirketle ortaklık kurdu. BAM, Ripple’nin eski XRP kurumsal likidite başkanı Catherine Coley’i CEO olarak işe aldı. Catherine Coley’in birincil rolü, yeni dijital varlık borsanın lansmanını yönetmek.

Binance US’de listelenecek kripto paralar

Binance, Binance US’de listelemek için 30 kripto varlığı düşündüğünü söylüyor. Piyasa değerine göre ilk 20’deki beş kripto para listede yok. Bu kripto paralar şunlardır: Bitcoin SV, Monero, TRON, LEO ve Tezos.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin