Binance Launchpad’de satışı yapılacak bir sonraki kripto para projesi açıklandı
Binance Launchpad’de satışı yapılacak bir sonraki kripto para projesi açıklandı

Binance Launchpad’deki token satışına konu olacak bir sonraki projeyi açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen kripto para birimi borsalarından biri olan Binance, Binance Launchpad’deki token satışına konu olacak bir sonraki projenin WINk (WIN) olduğunu açıkladı.

Binance Launchpad’deki token satışına konu olacak bir sonraki proje: WINk!

Temel olarak, WINk, kullanıcıların birden fazla blok zincir ekosisteminde oynaması, sosyalleşmesi ve bahis oynaması için bir oyun platformudur. Dahası, kaliteli oyun deneyimleri sağlayan, geliştiricilerin benimsenmeye yardımcı olan dApp’lar oluşturmalarını sağlayan ve kullanıcıları aktif paydaş olarak katılmaya teşvik eden bir ekosistem kurdu. WINK’in asıl amacı, yüksek kaliteli dApp’ların tutarlı bir şekilde tanıtımı yoluyla lider Blockchain oyun platformu olarak pazardaki konumunu oluşturmak. 

Bununla birlikte, WINk ekibinin oyun/ekosistem tasarımı konusundaki deneyiminden yararlanarak ve diğer geliştirme ekiplerinin ve kullanıcıların platformun büyümesini ve yönünü benzersiz bir yönetişim mekanizmasıyla yönlendirmelerini sağlayarak bu başaracak. Kripto para TRONbet’ten WINk’e (Wink.org) resmen yeniden markalaştı. Şimdi de Binance platformu, WINk token satışının, 24.07.2019 tarihinde başlayarak, BNB kullanıcı bakiyelerinin kaydedilmesiyle bir çekiliş usulüyle yapılacağını açıkladı. WINk (WIN) artık Binance Launchpad’deki token satışıyla yatırımcılar ile buluşacak.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebooksayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin