6 Haziran Stellar ve Zcash analizi: XLM ve ZEC için olası senaryolar
6 Haziran Stellar ve Zcash analizi: XLM ve ZEC için olası senaryolar

Merakla beklenen altcoin sezonu geliyor mu? İşte ünlü analist tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Farklı nedenlerle kripto analistleri, efsanevi bir “altcoin sezonunun” olup olmayacağına dair son derece bölünmüş hale geldi. Bu nedenle herkesin merak ettiği konu şimdi bir altcoin sezonunun olup olmayacağıdır.

Altcoin sezonu ne zaman?

Daha önce bildirdiğimiz üzere Benjamin Blunts isimli kripto analisti Bitcoin hakimiyetinin en azından kısa bir süre sonra azalacağını ve bir “altcoin festivaline” tanık olabileceğimizi belirtti. Elliot Wave analizini kullanan Benjamin Blunts’a göre, saatlik Bitcoin baskınlık grafiği şu anda beş dalgalı bir düşüşe işaret ediyor ve önümüzdeki günlerde BTC daha düşük bir fiyat hareketi görebilir. Ancak ünlü Bitcoin ve kripto para boğası Tuur Demeester’a göre, altcoin’lerin BTC’ye üstünlüğü, Benjamin’in beklediği gibi olmayabilir.

Kripto para pazarının dibine ve 2017 yılının rallisine dikkat çeken en son tweetinde Tuur Demeester, “bireysel yatırımcılar yeniden bu pazara girdiğinde altcoin’lerin tekrar büyüyeceğini” yazdı. Demester, henüz piyasaya girmemiş olan yatırımcıların, “ucuz, sıcak altcoin’ler” olarak adlandırılan kripto paraların fiyatını yükseltmek için 2017’de olduğu gibi kripto para birimi piyasasına girmeleri gerektiğini vurguluyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebooksayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin