featured
Binance Launchpad 4. token satışını piyango formatıyla başlatıyor

Binance Launchpad 4. token satışını piyango formatıyla başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance, Launchpad token satışında dördüncü projeyi açıkladı ve Matic Network (MATIC) tokeninin 24 Nisan’da başlatılacağını duyurdu. MATIC satışı 24 Nisan 2019’da sabah 8’de (UTC) başlayacak ve 26 Nisan 02:00 (UTC) ‘ye kadar devam edecek.

Binance, MATIC token satışında sadece BNB kabul edecek

Launchpad’de yeni token satışlarına göre, BNB kripto para birimi desteklenen tek baz para birimi olacak. 1 MATIC, 0.00263 ABD Doları değerinde sunulacak ve BNB fiyatı, token satışından 1 gün önce belirlenecek.

Binance Research’ün ayrıntılı raporuna göre, Matic Network (“Matic” veya “Project”), sadece ödeme işlemleri için değil, aynı zamanda genelleştirilmiş zincir dışı akıllı sözleşme için hızlı, kolay ve güvenli işlemlere izin veren bir katman-2 ölçeklendirme çözümü olarak adlandırıyor.

Piyango formatı ile başlatılan ilk token olacak

MATIC, kripto topluluğu içindeki çeşitli gruplardan hem övgüsünü hem de hoşnutsuzluğunu alan güncellenmiş piyango formatı ile Launchpad’te başlatılan ilk token olacak.

Yeni formatın muhalifleri, katılımcıların “kazanan” bir token şansı elde etmek için belirli bir miktarda BNB tutmasını gerektiren piyango formatının, küçük yatırımcıları ve BNB sahibi olmayanları sistemin dışında tutacağını iddia etti.

Binance Launcped piyango sitemi dağıtım oranı
Binance Launchpad piyango sitemi dağıtım oranı

Bununla birlikte, Binance CEO’su, CZ kısa süre önce, yaklaşan MATIC satışında başlatılan minimum alım miktarını 100 BNB’den 50 BNB’ye düşürme sözü verdi.

Duyurudan bu yana geçen anlarda, BNB, Launchpad token satış kapasitesinin etkileyici görüntüsünde %3,5’lik bir yükseliş payına sahip ve belki de, yeni sistemin Launchpad’deki BNB’nin kullanımını artırmak için akıllıca bir hareket olduğunu gösteriyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin