Binance ağında devrimsel güncelleme
Binance ağında devrimsel güncelleme

Önde gelen Bitcoin Borsası Binance, Launchpad sonuçlarını açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İşlem hacmiyle önde gelen Bitcoin ve kripto para borsası olan Binance, dün WINk (WINK) token satışının tamamlandığını açıkladı. Açıklamada token satışına katılan yatırımcıların toplamda 840.000 bilet talebi olduğu belirtiliyor.

Bitcoin borsası Binance, Launchpad sonuçlarını açıkladı

Önde gelen Bitcoin ve kripto para birimi borsası olan Binance, kısa süre önce WINk (WINK) token satışının tamamlandığını duyurdu. Token satışı çekiliş usulüyle yapıldı ve satılan tüm biletlerin yüzde 23,87’sine WINk (WINK) token alma hakkı verildi. Binance tarafından yapılan açıklamada token satışını katılmak isteyenlerin yüzde 93,73’ünün en az bir biletlik yatırım hakkı elde ettiği vurgulanıyor.

https://twitter.com/WINkorg/status/1156491776959475712?fbclid=IwAR3wIp9w_1skCU-C6BEAXf-lzi3xJi0VZkaoVuFVVHkNedugYoAyMSnfTqI

Binance WIN tokeninin 01.08.2019 tarihinde yani bugün WIN/BNB, WIN/BTC, WIN/USDT ve WIN/USDC işlem çiftleriyle borsada listeleneceğini de duyurdu. Launchpad’de satışı tamamlanan önceki token, IEO fiyatına kıyasla %3000’lik artık gördü. Bu yüzdenWIN’in Binance’de listelenmesinden sonra ciddi artış görmesi muhtemel.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin