Alıcılar kripto piyasasının dışında kaldı ve düzeltmeyi bekliyorlar
Alıcılar kripto piyasasının dışında kaldı ve düzeltmeyi bekliyorlar

Alıcılar kripto piyasasının dışında kaldı ve düzeltmeyi bekliyorlar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 10 bin doların üstünde toparlanma konusunda zorluk çekmekte ve 9.400 dolar ile 9.900 dolar arasında değişmektedir. Bunun anlamı, bir sonraki tur seviyesine 9.000 ABD Doları düşüş eğilimi göstermesidir. Ancak düşüşün devamı yeni kripto alıcılarını çekebilir ve düzeltme güçlenebilir.

Kripto yatırımcıları bekliyor

50 günlük hareketli ortalama için verilen mücadele, ayılardaki zafere giderek daha istikrarlı bir şekilde gitmekte ve bu da düşüşün lehinedir. En yüksek karamsarlık tahminleri 6.700 dolara işaret ediyor, ancak bu kadar düşük bir seviyeye düşme durumunda, piyasa sadece büyük alıcıları değil, aynı zamanda yatırım yapma fırsatını kaçıran tüm yatırımcıları da etkileyeceği için toparlanma gücü çok etkileyici olabilir.

28 Temmuz Pazar günü, Bitcoin birkaç dakika içinde neredeyse 400 dolar çöktü ve düştüğü kadar çabuk iyileşmeye yaşadı. Piyasa katılımcıları manipülasyon için “balinalarından” şüpheleniyorlar. Yerel ticaret faaliyetlerindeki keskin patlamalara bakılırsa, diğer piyasa katılımcılarını kısa pozisyon açmaya ve aynı zamanda alım yapmaya zorluyorlar. Pazar büyüklüğü göreceli olarak küçüktür, dolaşımda olan tüm Bitcoin’lerin önemli bir kısmı, istenirse doğru boyutta fiyat dalgaları oluşturabilecek küçük bir gruba ait.

Çin Libra

Libra ile ilgili haberler Çin Merkez Bankası’ndaki (PBOC) kripto para birimi işlemlerine ilişkin tartışmaları yeniden başlattı. Ülkenin otoriteleri, Amerikalı meslektaşlarına benzer şekilde, kurumsal kripto işlemlerinin finansal sistem için risk oluşturduğu pozisyonunu koruyor. Çin bağlamında bunun anlamı nedir? Tüm hizmetlerde kriptoların engellendiği gibi kendi kripto para birimlerini geliştiriyorlar. PBOC araştırma departmanı başkanı Wang Xin, Libra’nın ortaya çıkması ile kripto para çıkarmanın hızlanacağını ima etti.

Litecoin (LTC) : Fiyat artışı olmadan üretim maliyetlerini arttırmak?

Litecoin (LTC) halving’e yalnızca birkaç gün kaldı, ancak dördüncü en büyük kripto para birimi hala piyasanın geri kalanından daha kötümser. Dahası, kripto para birimi bir ay içinde %30 azaldı. Eğer büyüme patlamaları gerçekleşmezse, önümüzdeki yıl Bitcoin’in halving olayına gölge düşürebilir. Piyasa katılımcıları, mevcut gerçeklerde halving’in aslında varlığın değeri üzerinde olumlu bir etkisi olmadan madencilik maliyetinin yükselmesi anlamına gelebileceğinin farkındadır.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin