Binance Launchpad rüzgarı: Huobi Prime token satışına başlayacak
Binance Launchpad rüzgarı: Huobi Prime token satışına başlayacak

Binance Launchpad rüzgarı: Huobi Prime token satışına başlayacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Singapur merkezli kripto para birimi borsası Huobi Global, 20 Mart’ta yayınlanan bir blog yazısıyla listeleme öncesi token satışları için özel bir platform olan Huobi Prime’yi başlattığını duyurdu.

Huobi Prime, altcoinlere erişim sağlayacak

Huobi Prime adlı platform, katılımcı yatırımcılara büyük borsalarda listelenmeden önce yeni altcoin tokenlerine erişim imkanı sağlamayı amaçlıyor. Blog, olası projelerin doğrulama prosedürünü geçerken başarılı adayların üç 30 dakikalık flaş satışlarda yatırımcılara token sunacağını belirtti.

Huobi Prime, büyük ve küçük yatırımcılara yöneliktir ve bireyler maksimum 1.000 dolarlık yatırım yapabilir. Sunulan yeni tokenlerin tek ticaret ortağı, borsanın yerel kripto parası Huobi Token (HT) olacak.

Huobi CEO’su Leon Lee, “Yeni tokenlere erişim kazanmanın daha yenilikçi, doğrudan ve daha duyarlı bir yolu olmak için Huobi Prime’yi sıfırdan geliştirdik” dedi ve bir ürün çıkarma kararının kısmen müşterinin isteğine bağlı olduğunu ekledi.

Huobi Prime, 26 Mart’ta açılıyor

Huobi, ilk token satışının lansman tarihini 26 Mart olarak belirledi. Bu durum, yöneticilerin süregelen baskılamasının kripto para birimleri üzerindeki etkisini emmeye çalıştıkları için borsadaki değişikliklerin arka planında yaşanıyor. Huobi Avustralya’daki yan kuruluşunun maliyetlerini azaltmak için yeniden yapılandırdı ve personel arasında son zamanlarda işten çıkarmalar yaptı.

Benzer bir hikaye, madencilik devi Bitmain ve Ethereum (ETH) Blockchain geliştiricisi ConsenSys de dahil olmak üzere diğer büyük kripto endüstrisi firmalarında ortaya çıktı.

Huobi Prime, büyük kripto borsası Binance’yi takip ediyor. Borsadaki token satış platformu Launchpad, bu Ocak ayında TRON tabanlı BitTorrent tokenine (BTT) yönelik yüksek profilli token satışına ev sahipliği yaptı ve ardından Şubat ayında AI ve akıllı sözleşme projesi Fetch.AI için halka açık bir token satışı gerçekleştirdi. Bugünde başarılı bir şekilde Celer token satışını tamamladı.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin