Uzman görüşü: Bu altcoin testnet beklentisiyle pump görebilir!
Uzman görüşü: Bu altcoin testnet beklentisiyle pump görebilir!

Cardano hard fork: Shelley’e bir adım kaldı, Cardano 1.5 yayınlandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano topluluğunda şimdi bazı haberler yankılanıyor ve Cardano 1.5’in sonunda ana ağda başlatıldığı belirtiliyor.

Cardano 1.5 birçok yeni özellik getirdi

Cardano Vakfı Twitter’da resmi duyuruyu şu şekilde yaptı:

Cardano 1.5 sürümü, Byron geliştirme aşamasının son büyük Cardano sürümü olduğu için önemli bir dönüm noktasıdır. Cardano 1.5 bugün ana şebekeye geçti! Kullanıcılarının Daedalus’taki adımları izleyerek Daedalus 0.13.0’ı yüklemesi ve Cardano 1.5’e yükseltmeleri gerekiyor.

Bu dönüm noktası Shelley’nin gelişim aşamasına geçişi mümkün kılacak temeli attı. Güncelleme, Ouroboros BFT adlı yeni bir kabul edilen protokolü tanıttı. Ek olarak, protokol Ouroboros Classic ağındaki mevcut fikir birliğinden ileriye doğru büyük bir adımdır ve Shelley dönemine dayanan bir protokol olan Ouroboros Genesis’e geçiş konusunda yardımcı olacaktır. Cardano web sitelerinde yayınlanan duyuruların bir kısmı güncellemede şu sözlerle övüyor:

Cardano 1.5 sürümünde başka birçok iyileştirme daha var. Bunlar arasında çok sayıda işlem ve cüzdan adresi içeren listeler oluşturulurken performans iyileştirmeleri, yetersiz disk alanı algılamak için özellikler eklenmesi ve blok depolama konsolidasyon işlemini görselleştiren yeni bir ekran bulunuyor.

Yazım sırasında, Cardano (ADA) son 24 saatte %6,9 artışla 0.0538 dolar seviyesinde işlem görüyor. Dijital varlığın 24 saatlik ticareti 55 milyon dolara ulaştı ve 1.39 milyar dolarlık bir piyasa değeri var. Cardano, kripto pazarındaki en büyük 11. kripto para birimidir.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin