Binance Coin ve Augur fiyat analizi: BNB ve REP yükselecek mi? İzlenecek seviyeler
Binance Coin ve Augur fiyat analizi: BNB ve REP yükselecek mi? İzlenecek seviyeler

Binance Launchpad devrede: Celer Network (CELR) için geri sayım başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance Launchpad, Celer Network’’ün (CELR) piyasaya sürülecek üçüncü tokeni olacağını açıkladı. CELR token satışları 19 Mart 2019, öğleden sonra 2:00 (UTC) başlayacak, yalnızca tek bir seans olacak ve Binance Coin (BNB) kabul edilen tek para birimi olacak. Satış 24 Mart 2019, 14:00 (UTC) ‘e kadar devam edecek. 1 CELR için halka açık satış fiyatı, BNB fiyatlarının satış günü belirleneceği şekilde 0.0067 dolar olacak.

2.katman ölçekleme platformu Celer Network

Binance’nin projenin derinlemesine yayınladığı rapora göre, Celer Network, ödemeler ve genelleştirilmiş zincir dışı akıllı sözleşmeler için hızlı, kolay işlemlere olanak veren bir 2. katman ölçekleme platformudur. Celer Network ayrıca sıfır zincir dışı akıllı sözleşme işlem ücretlerine sahiptir, ek node’ler birleştikçe yatay olarak ölçeklendirilebilir, bu sayede 10.000x işlem gecikme azaltması elde etmektedir.

Binance Launchpad 3. kripto parayı fırlatacak

CELR, Binance Launchpad’de başlatılan üçüncü token olacak. 17 Ocak’ta Justin Sun, BitTorrent tokeninin (BTT) platformda başlatılan ilk proje olacağını doğruladı. Bazı küçük gerilemelere rağmen, lansman genel bir başarıydı ve 20 dakikadan daha az bir sürede 7 milyon dolar topladı.

Fetch.AI (FET), 25 Şubat’ta başlayan satışlarla platformda başlatılan bir sonraki proje oldu. FET, oldukça başarılı bir token satışı gördü ve 22 saniyede 6 milyon dolar topladı. Binance Launchpad’de token satışlarını çevreleyen her zaman büyük miktarda yutturmaca vardır, bu nedenle CELR’nin piyasaya sürülmesi sırasında benzer duyguları görmemiz için iyi bir şans var. Bununla birlikte, FET’in performansını aşmayı başarıp başarmayacağı henüz görülmedi.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin