Binance Launchpad, Celer Network (CELR) satış oranını açıklıyor
Binance Launchpad, Celer Network (CELR) satış oranını açıklıyor

Binance Launchpad, Celer Network (CELR) satış oranını açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance Launchpad, Celer Network’’ün (CELR) piyasaya sürülecek üçüncü tokeni olacak. CELR token satışları 19 Mart 2019, öğleden sonra 2:00 (UTC) başlayacak, yalnızca tek bir seans olacak ve Binance Coin (BNB) kabul edilen tek para birimi olacak.

Binance Launchpad BNB’yi sabitledi

Binance Launchpad, token satışı başlamadan bugün bir duyuru daha yaptı. Daha önceki duyuruda, 1 CELR halka açık satış fiyatı için BNB fiyatının satış günü belirleneceği ve 0.0067 dolar değerinde olacağı bildirilmişti. Bugün yapılan duyuruda token fiyatı sabitlendi ve şu şekilde ayarlandı:

1 CELR = 0.000434 BNB / 0.0067 USD

Ek olarak satışa katılabilmek için limitlerde şu şekilde belirlendi:

En fazla alınacak miktar: 223.880 CELR (97.19747 BNB) = 1.500 USD

En az alınacak miktar: 2.985 CELR (1.29597 BNB) = 20 USD

Ayrıca bu sefer satış başlamadan, kullanıcılar önceden token satın alma sözleşmesini imzalayabilirler.

BNB oturumu

Binance Launchpad’e nasıl katılacağınız konusunda adım adım daha ayrıntılı bir rehber için, Binance rehberini izleyebilirsiniz.

Katılamayacak ülkeler

Binance tarafından yapılan açıklamaya göre, aşağıdaki ülkelerden gelen kullanıcılar Binance Launchpad platformunda token satışlarına katılamayacaklar:

 Afganistan, Arnavutluk, Belarus, Bosna Hersek, Burundi, Kanada, Orta Afrika Cumhuriyeti, Çin, Fildişi Sahili, Küba, Demokratik Cumhuriyeti Kongo, Etiyopya, Gine, Gine-Bissau, İran, Irak, Lübnan, Liberya, Libya, Malezya, Myanmar, Yeni Zelanda, Kuzey Kore, Makedonya Cumhuriyeti, Sırbistan, Somali, Güney Sudan, Sri Lanka, Sudan, Suriye, Tayland, Trinidad ve Tobago, Tunus, Uganda, Ukrayna, Amerika Birleşik Devletleri, Venezuela, Yemen, Zimbabve.

Binance

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin