Binance'ten Afrika'da dikkat çeken hamle: Sosyal ödeme uygulaması
Binance'ten Afrika'da dikkat çeken hamle: Sosyal ödeme uygulaması

Binance Labs: “Afrika’ya yatırım yapmak yüzyılın en iyi ticareti olabilir.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance Labs direktörü Benjamin Rameau, şirketin Afrika’ya yatırım yapma taahhüdünü ve kıtanın dört bir yanından çıkan projeleri detaylandırıyor. Rameau tarafından açıklanan planlarda, şirketin yatırımının tamamen özgecil bir yardım eli olmadığını, bunun yerine “Afrika’ya yatırım yapmanın yüzyılın en iyi ticareti olabileceğini” öne sürüyor.

https://twitter.com/cz_binance/status/1035730719203414017

Binance Labs: “Afrika’nın en iyi yanı, banka hakimiyetinden yoksun olması.”

Rameau, Afrika’nın yüzyılın yatırımı olduğunu belirterek Afrika’nın banka hakimiyetinden yoksun olması dahil sayısız gerekçe sunuyor. Özellikle Afrika bu yapısıyla kripto para ve çevreleyen teknolojilerin kısıtlanmadan gelişmesine olanak sağlayabilir. Rameau aynı zamanda Blockchain kamu hizmetlerinde devrim yaratacağını söyleyerek, ekonomik teşviklerin ve merkezi olmayan yönetim biçimlerinin, var olan yerel otoritenin prangalarından kurtarılabileceği de ekliyor.

Benzer bir oluşum Bancor protokolü tarafından geçtiğimiz ay Blockchain üzerinde ilk topluluk döviz işlemine izin vererek tarihe geçti. Bu, Kenya halkına para birimlerinin farklı olduğu topluluklar arasında mal ticareti yapılabildiğini gösterdi. Girişim, oylamayı ve diğer toplum hizmetlerini kolaylaştırmak için genişlemeyi hedefliyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin