2019 yılındaki tüm Ethereum güncellemeleri
2019 yılındaki tüm Ethereum güncellemeleri

Ethereum 4 Eylül fiyat görünümü: ETH ivme kaybetti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 4 Eylül fiyat hareketleri için kritik noktaları şu şekilde belirledik:

  • Ether 300 dolar seviyesinde karşılaştığı sert satışın etkisi ile düşüş hareketine devam ediyor.
  • Düşüş hattında görülen nispi toparlanma hareketleri trend değişimi için yeterli momentumu bulamıyor.
  • Satış baskısı ETH/USD paritesinin yeni gün ile birlikte 280 dolar seviyesine çekilmesine neden oldu.

Ether son 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında yüzde 1,49 oranında değer kaybederken, bu kayıp Bitcoin karşısında hemen hemen yüzde 2 oranında gerçekleşti.

Ethereum 4 Eylül fiyat hareketleri

Ethereum’un dün dolar karşısındaki fiyat hareketlerini özetleyecek olursak ETH/USD paritesinin Asya işlem saatlerinde kripto paranın aynı seviyelerde bulunan 100 ve 200 saatlik hareketli ortalama seviyesine çekildiğini gördük. Sonrasındaki işlemler ise Ether’in bu dinamik destek seviyelerine tutunma çabalarına sahne oldu.

Ethereum dün gün kapanışına doğru bir atak yapıp her ne kadar 290 dolar seviyesinin üzerine çıksa da burada satıcılar ile karşılaşması kurun yeniden hareketli ortalama seviyesine çekilmesine neden oldu.

4 Eylül işlem saatlerine girildiğinde ise Ethereum hızlı bir düşüş göstererek yaklaşık 2 saatlik zaman dilimi içerisinde 290 dolardan 280 dolara kadar geriledi. Fakat Ether’in 280 dolar seviyesinde alıcılar ile karşılaşması ETH/USD paritesini hızlı bir şekilde 285 dolara taşıdı.

Şu an destek seviyelerinin altında fiyatlanan Ether, mevcut konumunda saatlik hareketli ortalama değerlerini dinamik direnç yapmış durumda. Aynı zamanda düşüş trendinin kırılması için grafikte görülen aşağı yönlü trend çizgisinin kararlı bir şekilde geçilmesi gerekiyor. Bunun için ise fiyatın gün içerisinde 290 dolar üzerinde kapanış yapması gerekiyor.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

Son düşüş ile birlikte MACD göstergesinin negatif konuma geçtiğini görüyoruz. Stokastik gösterge ETH/USD paritesi için aşırı satımı işaret ederken, RSI 39 gibi düşük bir seviyede seyrediyor. Fakat yönünü an itibarıyla yukarı çevirmiş durumda. CCI’da RSI ile benzerlik göstererek – 132 seviyesinde olmasına rağmen yönünü yukarı çevirmiş durumda

ETH’nin sabah işlem saatlerinde düşük hacimli hareketler gösterdiği görülürken, hacim artışı yukarı yönlü hareketi arttırabilecek gibi duruyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin