Binance ve Google güçlerini Blockchain devrimi için birleştirdi
Binance ve Google güçlerini Blockchain devrimi için birleştirdi

Binance KYC skandalından nasıl aklandı? BNB yüzde 10’dan fazla değer kazandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CoinMarketCap tarafından sağlanan yazım zamanındaki verilere göre, Binance Coin (BNB), Müşterini Tanı (KYC) sızıntısının ardından, 24 saatten az bir sürede %10’dan fazla arttı.

Binance’den 300 BTC talep edildi

Binance, bir Telegram kanalı tarafından, Binance’in müşterileri hakkında, özel bilgilerini ve özel fotoğraflarını içeren binlerce fotoğraf yayınladığında KYC sızıntı skandalının ortasında kaldı. Bilgiler ayrıca pasaport fotoğraflarını ve kimlik numaralarını da içeriyordu ve Telegram kanalının o kadar fazla popülaritesi vardı ki, birkaç binden fazla yeni insan kanala sadece birkaç saat içinde katıldı.

Birkaç saat sonra, Binance Security Team sızıntının oluşumunu ve hâlihazırda yürütülen soruşturmaları ayrıntılandıran resmi bir bildiri yayınladı. Binance resmi blogunda yayınlanan yayına göre, sızıntının arkasındaki kişi Binance’den 300 BTC talep etti ve Binance’nin fidyeyi vermeyi reddettiği için fotoğrafları yayınladı. Ancak, Binance’nin kargaşadan bir şekilde fayda sağladığı görülüyor, bir şekilde BNB’nin değeri, yazı yazılırken yaklaşık 27 dolardan 31,34 dolara çıkarak %10’dan fazla arttı.

Binance Benefits from KYC Mishap as BNB Jumps 10%

Bu BNB için ne ifade ediyor?

Değerdeki artış, Binance Security Team tarafından yayınlanan ifadenin durumdan kaynaklanabilecek herhangi bir FUD’un önlenmesinde çok etkili olduğu gerçeğinin doğrudan bir göstergesi olabilir.

Bir Twitter kripto analisti Ceteris Paribus’a (ceterispar1bus) göre insanlar bilginin sahte olduğuna ve Binance’yi hiç incitmeyeceği kanısında olduğuna inanıyorlar. Ayrıca, Binance açıklamasında, sızan fotoğrafların Şubat 2018 tarihli olduğunu ve Binance’in hacimli KYC taleplerini yerine getirmek için üçüncü taraf bir firmayla sözleşme yaptığını itiraf ediyor. FUD dağılmaya devam ederse, BNB potansiyel olarak daha da yükselebilir.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin