Binance kripto para borsasından çok daha fazlasını müşterilere getiriyor
Binance kripto para borsasından çok daha fazlasını müşterilere getiriyor

Binance kripto paralar için dostça bir ortam yaratmaya çalışıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, son zamanlarda kripto paralara yönelik düzenlemelerin iyileştirilmesi için çalışıyor. Binance kripto paraların geleceğini sağlama almak için çeşitli görüşmeler yapıyor.

Binance kripto para borsasından çok daha fazlasını müşterilere getiriyor

Binance’nin CEO’su ChangPeng Zhao (CZ), Binance’de Verge (XVG) ve Ripple (XRP)’ın dolarla takas edilebileceği haberini yalanlandı. Zhao Changpeng, Twitter’dan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtirken, çeşitli bankalarla olan fiat anlaşma çabalarının Verge veya Ripple ile hiçbir alakası olmadığını vurguladı.

https://twitter.com/cz_binance/status/987273887250632704

Açıklamadan hemen bir gün sonra Zhao Changpeng, Tayvan Blockchain Öz Düzenleyici Organizasyonu (TBSRO)’nda Tayvan Yasası Uzmanı Jason Hsu ile görüştüğünü açıkladı ve konuya yönelik şunları söyledi:

Bunları yan yana koyduğunuz için teşekkürler. Bu nazik yaklaşım, Blockchain topluluğu için harika. Düzenleyici çerçeve keşfi için sağlıklı bir yöntem olduğu gibi yeniliği de teşvik ediyor. Binance bir kripto para borsasından çok daha fazlasını müşteriler getiriyor!

Bu gelişmeler kripto topluluğunu heyecanlandırıyor

TRON (TRX) kurucusu Justin Sun’da, Jason Hsu ile buluştuğunu şu ifadeler ile duyurdu:

Dün, Blockchain ve kripto paralar için arkadaşça ve işbirlikçi bir ortam oluşturmak için hükumetle birlikte çalışmak üzere ekosistemi bir araya getirmek için önemli bir adım olarak TBSRO ile bir toplantı çağrısında bulundum.

Bir bütün olarak, spekülatörlerin görüşüne göre, bu çok iyi bir hamle ve kripto topluluğunu yeni değişiklikler ve inovasyon görmek için beklerken bu gelişmeler heyecanlandırıyor. Bir sosyal aktivist olan Hemanth Choudhary konuya yönelik şunları söyledi:

Büyük hamle öz düzenlemelere gitmek için bir yoldur. Bu önemli bir adım.

TRON, Binance CEO’su ile yapılacak olan görüşme sonrasında yükselebilir

Justin Sun, dünden beri Twitter hesabında planlanan canlı akış konuşmasını sürekli olarak güncelliyor. TRX, Binance’de üst paralardan biri olarak işlem görüyor ve şimdi de CZ ile buluşmayı duyuruyor. Spekülatörler bu gelişmelerin TRX’i ve fiyatını etkileyeceğini düşünüyor. Bir Binance kullanıcısı olan Vineeth konuya yönelik şu yorumları yaptı:

Binance, kripto paralar konusunda gelecekte lider bir konumda olacak. Bitcoin, şu andan itibaren bir kapı. Binance, kapının açıldığı bir anahtar deliği. İnancımız ve eylemlerimiz, kapı açacak kilit için bir anahtardır.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin