Binance, Japon kullanıcıların platformunda işlem yapmalarını engelleyebilir
Binance, Japon kullanıcıların platformunda işlem yapmalarını engelleyebilir

Binance, Japon kullanıcıların platformunda işlem yapmalarını engelleyebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsası Binance yakında Japonya‘daki kullanıcılara hizmet vermeyi durdurabilir.

Çarşamba günü yayınlanan bir duyuruya göre, borsa ana platformunun Binance.com’un Japon vatandaşlar için “daha ​​sonraki bir tarihte” “ticaret fonksiyonlarının kademeli bir şekilde kısıtlanmasını” uygulayacağını söyledi.

Binance, şu andan itibaren Japonca kullanıcılar için tüm hizmetleri sunuyor ancak kısıtlama ayrıntıları daha sonra açıklanacak.

Hareket, Binance’ın ABD girişimine benziyor. Geçtiğimiz Haziran ayında borsa, ABD’li müşterilere hizmet vermeyi Eylül ayına kadar durduracağını açıklamıştı ve daha sonra ülkede Binance.US adlı ayrı bir borsa açılışına tanıklık ettik.

ABD lansmanının bir parçası olarak Binance, az bilinen Kaliforniya kayıtlı firma BAM Trading Services ile ortaklık kurdu. Binance’in Japonya’da yeni bir borsa başlatıp başlatmayacağı henüz belli değil.

Ancak Binance’ın ABD iştiraki, Ekim’deki lansmanından bu yana çok zorlanıyor. Örneğin, Aralık ayı hacmi Binance’ın 22,3 milyar dolarlık hacmine kıyasla sadece 134,5 milyon dolar hacme sahipti. Diğer bir deyişle bu rakam 166 kat daha azına denk geliyor.

theblockcrypto


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin