Tron ve VeChain fiyat analizi: TRX ve VET için izlenecek seviyeler
Tron ve VeChain fiyat analizi: TRX ve VET için izlenecek seviyeler

Aktif Adresler: Tron 3. en büyük blockchain projesi olarak yükselişe geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son küçük çaplı boğa rallisi boyunca, elde edilen veriler TRON teknolojisinin son zamanlarda ekosistemde fark edilen büyük ilerlemelerle daha ilişkili hale geldiğini ortaya koydu.

Bir Tronix topluluk üyesi ve Beatzcoin CCO’su Misha Lederman, tarafından paylaşılan bilgilere göre, TRON, sektördeki tüm blockchain ağları arasında blok zincir alanında aktif adresler açısından 3. en büyük proje haline geldi.

Merkezsiz odaklı proje, Messari Crypto sayfasından Misha tarafından paylaşılan verilerin ortaya koyduğu Bitcoin ve Ethereum blok zincirinden daha fazla işlem gerçekleştirdiğinden büyük bir büyüme sağladı.

Gösterilen veriler, Misha’nın bilgileri paylaştığı sırada TRON’un platformunda 233K’nın üzerinde aktif adrese sahip olduğunu ortaya koydu. Çok sayıda aktif adres TRON’u, aynı anda 640K ve 281K aktif adresleri sunan Bitcoin ve Ethereum’undan sonra üçüncü en büyük proje konumuna getirdi.

TRON, Ethereum ve Bitcoin’in toplamından daha fazla işlem yaptı

Benzer şekilde, gösterilen tablodaki işlem hacmiyle ilgili veriler, TRON’un 24 saat içinde Bitcoin ve Ethereum’dan daha fazla işlem gerçekleştirdiğini göstermektedir.

Tabloya göre, TRON 1 milyondan fazla işlem hacmine sahipken, Bitcoin 300 bin işlem hacmi sunmuş ve Ethereum 549 bin hacim kaydetmiştir. TRON, Bitcoin ve Ethereum’un toplamından 151 bin daha fazla işlem gerçekleştirdi.

Verilerin sonucu hakkında yorum yapan Misha Lederman, “Kullanım sayısı ilgi toplayacak” dedi.

Bununla birlikte, yazım zamanında Messari Crypto’dan elde edildiği gibi TRON blok zincirdeki aktif adreslerin sayısı 62.371’e düşerek TRON, aktif adresler açısından 5. en büyük blok zincir haline getirdi.

Justin Sun’un blockchain projesinde yürütülen işlemlerin sayısı da şu an düşüşte. Ancak Bitcoin ve Ethereum işlem birleşik işlem hacminde liderliğini korumaya devam ediyor.

Tron 24 saat içinde 881 bin işlem hacmini sundu. Bitcoin ve Ethereum da 278K ve 523’ün üzerinde kayıt yaptı.

tron now 3rd largest progect

Messari Crypto’ya göre, TRON dışında 24 saat içinde 800 bin işlem hacmine sahip olan tek proje XRP. Havale odaklı kripto XRP’nin 822K’dan fazla hacim sundu.

newslogical


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin