8 Eylül Ethereum fiyat analizi: ETH için beklenen seviyeler
2 Temmuz Ethereum fiyat analizi: ETH'nin ziyaret etmesi muhtemel seviyeler, teknik göstergeler, grafikler...

2 Temmuz Ethereum fiyat analizi: ETH’nin ziyaret etmesi muhtemel seviyeler, teknik göstergeler, grafikler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum fiyatı ABD doları karşısında 220 dolarlık önemli seviyenin üzerinde üç gündür yükseliş eğilimi sergiliyor. ETH 225 dolarlık direnç seviyesinin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerinde hız kazandı.

Ethereum cephesinde son günlerde yaşananlar

Son zamanlardaki yukarı yönlü hareket olumluydu ve Ethereum 228 dolar ve 230 dolarlık direnç seviyelerinin üzerinde işlem gördü. 233 dolara kadar yükselen kripto para şu anda daha düşük seviyelerde.

Önceki 230 dolarlık direnç bir destek görevi görebilir. Ancak ilk büyük destek 228 dolar seviyesine yakın. Daha da önemlisi, bu hafta takip edilen önemli bir yükselen kanal ETH/USD saatlik grafikte 228 dolara yakın destekle aktif durumda.

ethereum, ethereum fiyatı, ethereum grafiği, analiz, yorum, tahmin, ethereum ne kadar

ETH destek ve direnç seviyeleri

Kanal desteği, 225 dolardan 233 dolara gidilen son yükselişin %50 Fib geri çekilme seviyesine yakın. 226 dolar ve 100 saatlik SMA’nın yakınında güçlü bir satın almaya maruz kalabileceği düşünülüyor.

Artan yönde 232 dolar seviyesi ilk direnç olarak karşımıza çıkıyor. Bir sonraki kilit direnç, fiyatın 240 ve 245 dolar seviyelerine doğru yükselebileceği 235 dolar seviyesine yakın.

Düşüş yönünde ise kanal desteği ve 100 saatlik SMA güçlü bir destek sağlayabilir. Daha derin bir kayıp fiyatı 222 dolarlık destek bölgesine yönlendirebilir.

222 dolarlık desteğin altında başarılı bir şekilde kapanma, büyük olasılıkla önümüzdeki oturumlarda 250 dolar seviyesine doğru yukarı yönlü hareket şansını azaltacaktır.

Teknik göstergeler

  • Saatlik MACD: Boğa bölgesinde yavaş yavaş hız kaybediyor.
  • Saatlik RSI: 50 seviyesine doğru düzeliyor.
  • Büyük Destek Seviyesi: 228 dolar
  • Büyük Direnç Seviyesi: 232 dolar

Bu arada Washington’da avukatlar kripto para birimleri üzerinden ödeme kabul etmeye başlıyor. Detaylar için haberimizi buradan okuyabilirsiniz.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin