Malezya'dan Binance şoku: Borsanın ülkede faaliyet göstermesi yasaklandı
Malezya'dan Binance şoku: Borsanın ülkede faaliyet göstermesi yasaklandı

Binance ilk fiat-kripto para çiftleri için hazırlanıyor… İlk fiat çifti dikkat çekici

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsası Binance, yakın zamanda ilk fiat-kripto para işlem çiftlerini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Binance.com’a da fiat desteği geliyor

Pazartesi günü Moskova’da düzenlenen Open Innovations 2019 konferansında konuşan CEO Changpeng “CZ” Zhao, fiat seçeneklerinin yolda olduğunu ve Rus ruble ile başlayacaklarını doğruladı:

Fiat ticareti için destek ekliyoruz. Yaklaşık iki hafta içinde, doğrudan Rus rublesi alım satım desteğini düşünüyoruz.

İlk fiat-kripto çifti Rus rublesiyle olabilir

Şimdiye kadar, şirketin ana hizmeti olan binance.com, sadece kriptodan kriptoya alım satımı hizmeti veriyordu. Bununla birlikte, Uganda, Singapur, Jersey ve son zamanlarda ABD’de yerel fiat alım satımları mümkündü.

Binance, Eylül ayında fiat ödemelerinin tezgâh üstü (OTC) ticareti için – bu ay etkili bir şekilde – anlaşmalar olacağını söyledi. Ancak bugün yaptığı yorumlar, borsadaki genel alım satım işlemlerinin de yeni seçenekleri destekleyeceğini gösteriyor.

Yine Pazartesi günü yapılan açıklamayla bitcoin Cash (BCH) kripto para biriminin değerine sabitlenmiş yeni bir token, merkezsiz borsa DEX’te listelendi. Binance, “BCH-1FD” tokeninin DEX kullanıcıları için daha fazla seçenek getireceğini söyledi.

coindesk

Binance borsasıyla ilgili önemli gelişmeleri öğrenmek için tıklayın!

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin