stormgain
StormGain Borsası yeni hizmetleriyle büyümeye devam ediyor

StormGain Borsası yeni hizmetleriyle büyümeye devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para marjin ticareti ve işlem platformu StormGain, kripto para piyasasının yükseliş ile düşüşünden veya kripto varlıklara uzun vadeli yatırım yaparak gelir elde etmek isteyenler için birçok yeni özellikle uygun çözümler sunmaya devam ediyor. Ticaretin en yüksek olduğu Bitcoin, Ethereum, XRP, Bitcoin Cash ve Litecoin gibi üst düzey kripto paralara 100X’e kadar kaldıraç kullanarak yatırım yapabilir ya da platformu sadece kripto para portföyü olarak rahatça kullanabilirsiniz.

Platformun verimli kullanımını yansıtan en belirgin özelliklerden biri kar, zarar ve hesap bakiyeleri ile marj gereksinimlerini stabil coin Tether (USDT) cinsinden gösterilmesidir. Bu özellik, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi volatilitesi (oynaklık) yüksek kripto paraların ciddi kur riskinin ortadan kalkmasını sağlar. Böylece platform, size riskleriniz ve kârınız üzerinde tam kontrol sunar.

StormGain platformunun sunduğu diğer bir kullanım kolaylığı ise pozisyon açarken karmaşık hesaplamalar yapmadan kaldıraçlı işlem açmanızı sağlamasıdır. Öyle ki yatırım yapmak istediğiniz kripto parada pozisyon açarken işlem limitini, stop limitini (stoploss) ve kar al (take profit) seviyesini tek seferde girebilirsiniz. Ayrıca 100 katına kadar kaldıraç oranını belirlediğinizde sürpriz masraflar olmadan net bir şekilde ne kadar komisyon alınacağı da görebilirsiniz.

StormGain mobil uygulaması ve masaüstü terminali ile daha hızlı işlem yapın

Daha önceki içeriğimizde de bahsettiğimiz gibi StormGain marjin işlemleri, mobil platforma taşıdı. Ayrıca son derece kullanışlı bir masaüstü terminali de bulunuyor. Birçok dilde hizmet verdiği gibi sade bir Türkçe dil desteği sunan, özenle geliştirilmiş StormGain mobil uygulaması ve masaüstü terminali, hızlı şekilde kripto para işlemi yapmanız için tasarlanmış. Ayrıca StormGain mobil işlem uygulamasını android tabanlı mobil cihazlar için Google Play’den ve iOS tabanlı mobil cihazlar için Apple app store’dan indirebilirsiniz.

StormGain’in hızlı kayıt süreci (sadece eposta adresi ve şifre yeterlidir) ve iki faktörlü kimlik doğrulama da dâhil olmak üzere modern güvenlik teknolojisi ortalamanın üzerinde bir kullanıcı deneyimi sunar. Yatırımcıların ayrıca kimlik doğrulama (KYC) sürecinden geçmek zorunda kalmadan kaydolduktan sonra hemen yatırım yapmaya başlaması platformun bir diğer artısı.

StormGain platformunun benzersiz özellikleriyle tanışın

StormGain kripto para platformuna yeni eklenen ve diğer benzersiz özelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Günlük işlem için takas ücreti yok. Böylece saat bazında komisyon ödemezsiniz.
  • Sektörün en düşük işlem komisyonları sayesinde daha fazla işlem yapıp daha az ödersiniz.
  • Diğer platformlardan çok daha düşük SWAP oranı sunulması.
  • Sabit SWAP oranı ve pozisyon açıkken değişmeyen SWAP’lar.
  • Hızlı işleme girme imkânı (yüksek likitide), teklif edilen her enstrümanda yüzde 100, 7/24 işlem yapabilme.
  • Tüm enstrümanlar için 100x’e kadar kaldıraç kullanma imkânı.
  • Yüzde 100 ödeme şeffaflığı.
  • Spread olmadan ve tek seferlik komisyon ödemesi.

Kripto para ticaretini son derece avantajlı hale getiren StormGain platformunda hızlı şekilde hesap açıp, yukarıda sıraladığımız benzersiz özellikleri ilk olarak demo hesabında test edebilirsiniz. Platformu, gerçek piyasa fiyatlarıyla demo hesabınızda deneyebileceğiniz gibi yeni geliştirdiğiniz stratejilerinizi riske girmeden test edebilirsiniz.

Ayrıca bugün hesap açanlar ilk para yatırımlarında yüzde 20’ye kadar hoş geldin bonusu alabiliyorlar. Kullanışlı mobil ve masaüstü uygulamalara sahip 7 gün 24 saat hızlıca erişebileceğiniz StormGain platformuyla bulunduğunuz her yerden kripto para ticareti yapabilirsiniz. Böylece nereye giderseniz gidin kripto para portföyünüzün kontrolü daima sizde olur.

Bu sezon başında Premier Lig’in köklü kulüplerinden Newcastle United Futbol Kulübü’nün resmi kripto sponsoru olan StormGain, piyasanın önde gelen kripto para borsası olma hedefini açıkça ortaya koyuyor. Siz de zahmetsizce kayıt olup StormGain ile ciddi kazanç imkânı sunan kripto para ticaretinde tasarruflarınızı kârlı şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kayıt olmak için hemen tıklayın!

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin