Binance, ilk canlı kripto mülk müzayedesini başlatıyor
Binance, ilk canlı kripto mülk müzayedesini başlatıyor

Binance, ilk canlı kripto mülk müzayedesini başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto borsası devlerinden Binance, kripto para birimleri kullanarak dünyanın ilk canlı mülk açık artırmasını başlatmak için James Pratt Auctions ve NuYen Exchange ile ortaklık kurdu. Satılacak olan mülkiyetin bulunduğu şehir olan Casuarina, Avustralya’nın kuzey doğu Yeni Güney Galler bölgesinde bulunuyor.

Binance Coin (BNB) ve Bitcoin (BTC) kabul edilecek

Binance, dünyanın ilk canlı mülk açık artırmasını kripto para birimleri kullanarak başlatacak. Bu yeni uygulama için James Pratt Auctions ve NuYen Exchange ile ortaklık kurdu. Alıcılar mülk edinebilmek için Bitcoin (BTC) ve Binance Coin (BNB) kullanabilecekler ve açık artırma 8 Nisan’da gerçekleşecek.

Mülkiyetin bulunduğu şehir olan Casuarina, “ilginç ancak rafine bir tadı olan” isteklilere yönelik olan fütüristik tarzı nedeniyle “The Jetsons” olarak adlandırılıyor. Binance CEO’su Changpeng Zhao, Binance’ın evin sahibi olmadığını sadece satış kısmında organizasyon üstlendiğini duyurdu.

Bu fütüristik ev! 471 BTC’ye (şu anki fiyatlarla yaklaşık 1.8 milyon dolar) satılıyor ya da 200K Binance Coin’e.  Avustralyalı kripto eğitimcisi Brad Laurie satış hakkında şunları söyledi:

Aslında bu evi bir süredir satılık görmüştüm, (Avustralya’da benim için tepenin ve yolun aşağısında). On yıl içinde Binance Coin’i hayal edin. İlk reklamı yapıldığında sadece BTC ile satışa çıkarıldı. BNB ilginç ve gelecek onun için farklı.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin