Binance Coin ve Augur fiyat analizi: BNB ve REP yükselecek mi? İzlenecek seviyeler
Binance Coin ve Augur fiyat analizi: BNB ve REP yükselecek mi? İzlenecek seviyeler

Binance günlük işlem hacmi ne kadara ulaştı? Yüzde kaçı vadeli işlemlerden oluşuyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Malta’daki Delta Zirvesi’nde CryptoGlobe ile röportaj yapan Binance’ın genel müdürü Erick Zhang, Binance vadeli işlemlerinin aylık işlem hacminin şu anda 300 milyon doların üzerinde olduğunu söyledi.

Rakamın, Binance’in işlem hacmi üzerinden günlük işlem hacminin üçte birinde olduğunu belirttiğinden, toplam hacim 1 milyar dolar civarına denk geliyor. Ayrıca, Binance Futures platformu sadece geçen ay başlatıldı.

Binance vadeli işlemleri günlük hacmi 300 milyon doları geçiyor

Erick Zhang görüşme sırasında, alanda kurumsal yatırımcılar için büyük bir pazar olduğunu kaydetti ve şunları ekledi:

Bu yüzden vadeli işlemler ürünümüzü de piyasaya sunduk, hacmi oldukça büyüktü. Spot pazar hacmimizin zaten üçte biri – 300 milyon dolar.

Binance’in kripto para alanındaki rolüyle ve geleceği ile ilgili olarak, Zhang, kullanıcıların çeşitli hizmetlere erişmelerine yardımcı olduğunu ve kripto paralar için bir “tek durak” olmaya başladığını belirtti.

Binance alternatif kripto para kazanma yöntemleri sunuyor

Sunulan hizmetlerin örnekleri arasında, kullanıcıların farklı kripto varlıkları gerçekten denemeden Binance borsasında kripto para kazanmalarına olanak sağlayan sistem sayılabilir. Borsa ayrıca kullanıcıların platformuna borç vererek varlık kazanmalarına da izin veriyor.

Kripto paralarla tanışmasının arkadaşları vasıtasıyla olduğunu söyleyen Zhang, aynı zamanda Binance’in şirket kültürünün “olağanüstü” olduğunu ve şeffaflık, proaktivite, doğrudan geri bildirim, alçakgönüllülük ve girişimciliği teşvik ettiğini dile getirdi.

Firmanın maaşlarına gelince, Zhang, şirket çalışanlarının bir kısmının sadece ikramiyelerini BNB olarak almasına karşın, bazılarının ise maaşlarını şirketin yerel BNB tokeniyle almayı seçtiklerini açıkladı.

Binance Chain ve merkezi olmayan borsa

Binance’in BNB’si başlangıçta Ethereum blok zincirde bir ERC-20 tokeniydi. Ancak daha sonra kendi blok zinciri olan Binance Chain’de piyasaya sürüldü. Blockchain kullanarak, Binance, merkezi olmayan bir kripto para borsası olan Binance DEX’i başlattı.

Kullanıcılar, Binance Chain’de piyasaya sürülen çeşitli tokenler için BNB ticareti yapabiliyor. Kullanıcıların üzerinde Bitcoin ve Ether gibi kripto para alıp satmalarını sağlamak için Binance, blok zinciri ile uyumlu birkaç kripto para sabitli BEP32 tokeni piyasaya sürdü.

DEX’e son eklenenler, XRP-BF2 adı verilen bir XRP sabitli token. DEX ile ilgili olarak Zhang, kullanıcıların merkezi bir platformdan merkezi olmayan bir platforma geçmesinin önemli bir maliyeti olduğunu belirtti.

Söylediğine göre, şu anda merkezsiz borsaları kullanan belirli bir kullanıcı türü var. Bu kullanıcı profili, ticaret yaparken kendi özel anahtarlarının kontrolünü elinde tutmak isteyen yatırımcılardan oluşuyor. Ayrıca, Binance’ın merkezsiz borsaların gelecek olduğuna inanıyor.

cryptoglobe

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin