binance chain
Binance, desteklenen uyumlu tokenler Listesinde XRP ve BUSD ‘yi de ekledi

Binance, desteklenen uyumlu tokenler Listesinde XRP ve BUSD ‘yi de ekledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen küresel kripto para borsası Binance, son derece önem verdiği Binance Chain’de BEP2 dijital paranın XRP ve BUSD sürümlerinin çıkarıldığını duyurdu.

Desteklenen uyumlu tokenler listesine eklenmesiyle XRP ve BUSD’ye destek sağlanmış oldu. Platform artık kullanıcıların birlikte çalışabilir tokenleri takasın web arayüzü aracılığıyla seçtikleri ağlara para yatırma ve çekme işlemlerinden en kolay şekilde faydalanmalarını sağlayacak.

BEP2 XRP token ne anlama geliyor?

XRP-BF2, XRP kayıt sisteminin yerel dijital varlık para biriminin değerini izlemeye yardımcı olacak sabitlenmiş bir token olarak çalışacaktır. XRP varlıkları tarafından 1: 1 oranında desteklendikten sonra, Binance Chain’de (BEP2) XRP-BF2 tokeni piyasaya sürülecek ve Binance DEX’te takas edilebilecek. XRP defteri yerel coini XRP ve BEP2 XRP senkronizedir ve çift yönlü olarak çevrilebilir niteliktedir.

Binance Chain’de BEP BUSD hakkında

ABD menşeli stabil coin, BEP USD, Paxos Trust Company ile işbirliği halinde piyasaya çıkarılıyor. Kripto para, New York Eyaleti Finansal Hizmetler Departmanından (NYDFS) onay aldı. Binance Chain’de, BUSD, doğrudan satın alma için ve 1 BUSD = 1 USD fiyatla itfa için mevcut durumda. Artık hem ERC-20 hem de BEP2 tokeni olarak ticareti mümkün hale getirildi.

cryptonewsz

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin