Ethereum işlem hacminin yüzde 14’ü Binance Smart Chain’e geçti
Ethereum işlem hacminin yüzde 14’ü Binance Smart Chain’e geçti

Binance Futures işlem hacmi rekor kırdı! Bitcoin fiyatı ne durumda?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance Futures işlem hacmi, Bitcoin’in 10 bin doları geçmesiyle 165.000 BTC’ye geldi ve rekor kırdı. Haberin yazıldığı anda 165 bin BTC, 1,14 milyar dolara tekabül ediyor.

Bitcoin son 24 saat içinde %19 artış kaydetti ve 9.134 dolar seviyesinde işlem görüyor.

7 günlük Bitcoin fiyatı grafiği
7 günlük Bitcoin fiyatı grafiği

Binance elini güçlendiriyor

Binance Futures beta lansmanını takiben 24 Eylül’de faaliyetlerine başladı. Vadeli işlem borsası, Binance Futures platformunda ticarete kurumsal katılımı artırmak amacıyla Bitcoin/Tether sözleşmelerinin başlamasıyla daha önce kaldıraç kredisini 125 katına çıkarmıştı. Binance’in kaldıraç pozisyonları, BitMEX’in Futures kaldıraç pozisyonlarını bile aşmış durumda.

CZ liderliğindeki kripto para borsasına göre, BTC vadeli işlem sözleşmesi, yüksek kaldıraçla ilişkili yatırımcıların karşılaştığı risklerin yönetilmesine yardımcı olmak için “yerleşik bir korunma aracı” sunuyor.

CoinGecko verilerine göre, Binance Futures, tüm vadeli işlem pazarındaki günlük işlem hacmi bakımından altıncı sırada.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. Bazı fake hesaplardan Binance hesabına girişler var. Ethereum tabanlı hesapları hackleyip Binance hesaplarına gönderiyorlar. Yakında büyük patlama olur.

    Reply
Bizi Takip Edin