binance eos
Binance EOS işlemlerini yeniden başlattı

Binance EOS işlemlerini yeniden başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

EOS dijital varlığı yeni ağında yeterince istikrarlı kabul edildi ve borsalarda yeniden işleme açıldı. Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance EOS para yatırma ve çekme işlemlerine yeniden başladığını duyurdu. Yeni MainNet’i üzerinden işlemlere başlayan EOS, bir süre kripto para borsalarında işlem görememişti. Yeni MainNet’in yeterince kararlı olduğuna ikna olan borsalar ise bir bir EOS işlemlerini başlatma kararı aldılar.

EOS MainNet lansmanından birkaç hafta sonra Binance EOS MainNet’ini para yatırma ve para çekme işlemlerine açacak kadar güvenli buldu.

Bununla birlikte, EOS ‘un durumu neredeyse hiçbir şekilde önemini kaybetmedi.  Bütün coinleri yaklaşık Yüzde 29’da durdu. Blok üreticileri zaten kendi konumlarına yerleşmişlerdi. Yeni piyasaya sürülen EOS’un ne olacağı veya satış için borsalara ne kadar yollanacağı ise henüz bilinmiyor.

Piyasalar Syscoin (SYS) üzerinde dolandırıcılık işlemlerini takiben geçici olarak Binance işlemlerinin durdurulması haberi üzerine yoğunlaştığında, EOS fiyatının tekrar 8,76 dolara düştüğünü gördük. EOS, son yedi gün içinde hala net yüzde 15 seviyesinde seyrediyor.  Tüm EOS işlemlerinin yüzde 43’ünden fazlasının ise Tether (USDT) çifti ile yapıldığı gözlemlendi.

Binance EOS

Binance EOS işlemlerinin yeniden başlaması ile coin kripto işlemleri üzerinde aktif olmaya devam ediyor

Ancak şimdilik, USDT likiditesinin, EOS üzerinde herhangi bir etkileyici fiyat seviyesine yükseltmediğini görülüyor. Ek olarak, Ethereum işleminin daha düşük etkisi, EOS fiyatlarının, Block.One’daki ETH stoku tarafından manipüle edilemeyeceği anlamına geliyor. EOS işlem hacimleri ise son 24 saatlik zaman diliminde yaklaşık 1 milyar dolar gibi daha tutarlı bir rakama gelmiş olup EOS, tüm kripto işlemlerinde yüzde 5,2’lik bir paya sahip olarak en aktif işlem gören varlıklardan biri olmaya devam ediyor.

cryptovest

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin