binance dex
Binance DEX'te ilk stabil coin işlem çifti listelenmeye başladı

Binance DEX’te ilk stabil coin işlem çifti listelenmeye başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Küresel büyüklüğe sahip kripto para borsası Binance, 24 Haziran’da yaptığı açıklamada, Binance Chain tabanlı StableUSD’nin (USDS) bir sürümü olan USDSB’nin işlem çiftlerinin listelediğini belirtti.

Açıklamada belirtildiği gibi, Binance, ana stabil coin Tether’e (USDT) karşı USDSB ve USDCB’den USDS’ye olmak üzere iki işlem çiftinin ticaretine başlıyor.

Binance DEX ‘deki ilk stabil coin USDSB

StableUSD’den elde edilen ve ABD dolarına 1’e 1 oranında sabitlenmiş bu stabil kripto para, kripto girişimi Stably ile geliştirildi. USDSB, 2019 Haziran ayının başlarında Binance Chain’in BEP2 token standardında yayınlandı.

https://twitter.com/cz_binance/status/1143138964854886400

Stably’nin blog içeriğine göre, Binance ayrıca Binance’ın yerel ERC-20 tabanlı tokenlerinden Binance Сoin’e (BNB) karşı USDSB işlemlerini de başlatıyor. Firma, Binance’in gözetimsiz ticaret platformu Binance DEX’e yakın zamanda daha fazla varlık getirmeyi planladıklarını ekledi.

Stably tarafından oluşturulan USDS, aynı zamanda USDS için düzenlenmiş yöneticiyi de temsil eden Nevada-anlaşmalı güven şirketi Prime Trust tarafından da piyasaya sürüldü. Stabilcoin, yatırımcıların yüksek fiyat dalgalanma dönemlerinde servetlerini dolar cinsinden korumanın bir yolu olarak başka bir stabil kripto varlık sağlamak için 1 Şubat 2019 tarihinde piyasaya sürülmüştü. Lansmandan sonra USDS ticareti 5 Şubat’ta Binance işlem platformunda yapılmaya başlandı.

Son zamanlarda çıkan haberlerde, ABD vatandaşlarının Eylül 2019’danitibaren Binance Borsası’nı kullanamayacakları ve birtakım kripto paralar için alım satım seçeneklerinin bulunmayacağı öne sürülmüştü.

CZ Binance marjlı işlemleri hakkındaki son durumu bildirdi

Bu arada, Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) bugün kripto borsalarının 24 Haziran’da marjlı işlemlerde ilk pozisyon kapatma işleminin gerçekleştiğini billdirdi. ilk tasfiyenin ise Bitcoin satış pozisyonu olduğunu söyledi.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin