Binance Deutsche Bank'tan karlı olduğu iddalarına cevap vermedi
Binance Deutsche Bank'tan karlı olduğu iddalarına cevap vermedi

Binance Deutsche Bank’tan daha kârlı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), son zamanlarda Binance’nin kâr oranları konusunda endişelerini dile getirdi. Binance Deutsche Bank karşılaştırılması, @DoveyWan adlı bir Twitter kullanıcı tarafından atılan bir tweetle gündeme geldi. Tweette, Binance ile Deutsche Bank kazanç bakımından karşılaştırılıyor.

Binance Deutsche Bank’tan kârlı olduğu yönündeki iddialara cevap vermedi

Tweete göre, Deutsche Bank’ın son 47 yıldaki kârı ile 8 ayda gerçekleşen 200 milyon dolarlık Binance Borsası’nın kârı birbirine eşit. Personel bakımından Deutsche Bank’ta 4.500 kişi, Binance’de ise 200 kişi bulunması da ayrıca hesaplamaya dahil edildi. Binance CEO’su Changpeng Zhao tatmin edici bir cevap veremediği tweette şu açıklamayı yaptı:

Eğer Binance’nin kazancına arzu hissediyorsanız, neden referans programımıza katılmıyorsunuz. Referans komisyonundan %40’ı kadar kazanıyorsunuz.

https://twitter.com/cz_binance/status/1035401109689389056

Binance CEO’su daha sonra yeni bir ortaklık programının potansiyel lansmanı hakkında tweet attı ama henüz hiçbir şeyi doğrulamadı. Hatta, “Bunu bana sormayın, %40’ın bile çok büyük bir pay olduğunu düşünenler var.” dedi. Binance CEO’su, Binance’in kârlılıklarından dolayı maliyetleri azaltmaya gerek olmadığını belirterek son tweettini attı. Bu, kulağa saçma gelse de, tartışmaya koyduğu son nokta, borsadaki fonların doğru bir şekilde yürütülebilmesi için önemli.

https://twitter.com/cz_binance/status/1035404549773651969

“Kârlı olmayan bir kripto para borsası, çok taviz vermek zorunda kalır.”

Binance CEO’su bu durumu şöyle anlatıyor:

Kârlı olmayan bir kripto para borsası, iş perspektifinden daha çok taviz vermek zorunda kalır ve güvenli olmayan bir platforma dönüşür. Biz sağlıklı ve güvenli bir borsa için hiçbir masraftan kaçınmıyoruz.

Binance, kripto para borsaları arasında piyasa liderleri olmaya devam ediyor ve günlük işlem hacminde 1 milyar doları aşan tek borsa konumunda.

Kripto para borsaları  işlem hacimleri
Kripto para borsaları işlem hacimleri

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin