ripple swell 2019
Ripple’ın Swell Konferansı yaklaşırken, XRP beklenmedik hareketler yapabilir

Ripple’ın Swell Konferansı yaklaşırken, XRP beklenmedik hareketler yapabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Birçok ilgili, Ripple Labs’in XRP tokeninin, yaklaşmakta olan Swell konferansı sırasında Bitcoin ve blockchain teknolojisinin büyük hikâyelerini (Çin Cumhurbaşkanı’nın yeni duyurusu dâhil) etrafını sardığı son gelişmelerle birlikte patlamasını bekliyor.

Bununla birlikte, beklenmeyen hareketler, ilk başta algılanamayan birçok şey nedeniyle pek çoğunun bilmediği nedenlerden dolayı ortaya çıkabilir. İkinci bakış açısına göre, XRP tokeni çevreleyen son fiyat hareketlerinin arkasındaki gerçek, farklı bir şekilde yansıyabilir.

Onay Protokolü

Genel defter protokolünün temelini oluşturan, genel olarak anlaşılan onay protokolleri ve algoritmaları olan, iş ispatı (proof of work) ve belki hisse ispatı (proof of stake) ötesinde, tam merkezsiz ağlardan oluşan nodelerin işlediği genel defterde bir konsensüs ispatı gibi çalışabilir. Bunlardan en popüler olanı, Ripple protokol konsensüs algoritması olarak biliniyor. Ayrıca bu algoritma şimdiye kadar kripto para topluluğunun çoğu kez başını ağrıtmıştır.

Sürekli olarak XRP topluluğunda bahsedildiği üzere RPCA, merkezsiz finansman (DeFi) anlamında yeni bir bilgi yönteminin varlıkları doğurabileceği yeni bir paradigma geliştirdi.

Ripple’dan olumlu yaklaşım

İkinci neden, XRP topluluğunun blok zincir ve kripto para topluluklarının gelişimine yönelik yaklaşımı, yeni şeyler yapmanın bir yolunu ve şeklini oluşturdu.

Ripple Labs Inc, kendisini anlatmak ve korumak için elinden gelenin en iyisini yaptı. Bu nedenle birlikte hareket etme anlayışıyla rakipleriyle bile iş birliği yaptığı  “Ethereum katili” olabileceği düşünülen xRapid sistemi en çok beklenen gelişmeler arasında.

Üçüncü neden ise XRP’nin mali topluluk içinde diğer tokenlerden daha fazla işlem görmesidir.

Swell etkisi

Dördüncüsü, kripto alanındaki birçok yatırımcının bu dönemde XRP’deki artıştan kâr elde etmek için bir fırsat olarak kullandığı yıllık Swell etkinliği.

Bununla birlikte, bu, pazar olgunlaştıkça zamanla azalabilir. Çünkü kripto alanı artık olaylara dayalı olarak işlev görmeyecek, esas olarak temellere dayanacak.

XRP ekosistemindeki ilgi çekici duyurularla ilişkilendirilen ve ayrıca her Kasım ayında gerçekleşen Swell etkinliği, XRP yatırımcıları merakla beklediği bir olay. Fiyatların yılın bu zamanlarında arttığı biliniyor, çünkü etkinlikte her zaman çok fazla şey olması bekleniyor.

Moneygram gibi önemli şirketlerden uluslararası bankalara kadar, XRP finansal çevreler içinde dünya genelinde diğer kripto paralardan çok daha fazla kullanılmakta.

Bunun basit nedeni, Ripple Labs’in uyguladığı etkili halkla ilişkiler kampanyası. Öyle gözüküyor ki başarının anahtarı, 21. Yüzyılda matematiksel hesaplamalardan çok insani ilişkiler olacak.

zycrypto


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin