XRP analizi
XRP analizi: Düşen kanal içindeki XRP, bir yükseliş kırılımı gerçekleştirebilir mi?

XRP analizi: Düşen kanal içindeki XRP, bir yükseliş kırılımı gerçekleştirebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP’nin şu anki pozisyonu, ateşli destekçilerinin iyimser kalmasını zorlaştırabilir. 25 Kasım tarihinde, XRP 0.200 $ ‘a geriledi ve 4 Aralık’ta üçüncü en büyük kripto varlık yine 0.209 dolarda dip gördü. token, şimdiye kadar yılın en düşük değerlerinde seyrederken en son 7 Aralık 2017 tarihinde görülen 0,20 dolar gibi dip bir seviyeye indi.

Endüstride düşüş yönlü alarmları çalıyor olsa da, XRP’nin destekçileri son analizlerden biraz umutlanabilir.

Günlük XRP/USD grafiği

https://s3.amazonaws.com/ambcrypto/wp-content/uploads/2019/12/06120634/XRP-1-hpururur-768x377.png

XRP’nin fiyatı 26 Ekim’de 0.31 dolar değerinde rekabetçi bir fiyattaydı, ancak 1 günlük grafikte Kasım’ın varlık için zararlı bir dönem olduğu görülüyor.

Ancak şu anki fiyat hareketi, birtakım olayların önümüzdeki birkaç hafta içinde gerçekleşebileceğini ileri sürdü. Şu an, XRP 9 Kasım’da başlayan ve son 27 gün boyunca devam eden düşen kanal formasyonu içinde bulunuyor.

Azalan bir kanal bir boğa kırılma olasılığını arttırıyor ve son çöküşün kısa süre sonra trendin tersine dönebileceğini olasılığını ortaya çıkarıyor. Ancak, dikkate alınması gereken birkaç önemli faktör var.

Kasım ayı boyunca, XRP iki haftada 0.275, 0.264 ve 0.252 $ seviyelerinde üç ana desteği kırdı ve bu durum güçlü bir düşüş sinyali olduğunu gösteriyor. XRP’nin şu anki desteği 0.210 dolarda bulunuyor. Ancak yakın bir yükseliş eğilimi XRP’yi söz konusu andaki dirençleri tekrar test etmesini sağlayabilir.

MACD göstergesi, sinyal çizgisinin üzerinde konumuyla bir yükseliş işareti veriyor. Ancak kısa vadede önemli bir boğa kırılımı görme ihtimali şu anki görünüme göre düşük kalıyor.

Genel hissiyat şu anda hala büyük ölçüde düşüş yönlü devam ettiğinden, yükseliş kırılımı sonrası fiyat başka bir düzeltmeden geçebilir.

ambcrypto


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin