Binance Akademi kripto para bilgi bankası
Binance çoklu dil desteği ile kripto para bilgi bankası kuruyor

Binance çoklu dil desteği ile kripto para bilgi bankası kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsası Binance, “yanlış” ve “yanıltıcı” bilgilerle mücadele için yaklaşık 500 makale içeren bir eğitim içeriği kütüphanesini faaliyete geçirdi. Binance tarafından hayata geçirilen kripto para bilgi bankası ile sektör oyuncularının kripto para ve teknolojisi hakkında doğru bilgilere ulaşması hedefleniyor.

Kripto para bilgi bankası ilk etapta 15 dil desteği ile başlıyor

Binance, işlem hacimlerine göre dünyanın en büyük borsaları arasında bulunuyor. piyasada borsa faaliyetleri dışında başkaca alanlarla da ilgilenen Binance, başlangıçta projeyi 15 dil ile destekleyecek. Lansman ve geliştirme, kripto borsasının Ağustos ayında faaliyete başlayan özel eğitim kolu Binance Akademi‘nin bir ürünü olarak piyasaya çıkıyor.

Binance’nin büyüme kurulu başkanı Ted Lin, piyasada yanlış bilgilerin hızla yayıldığına vurgu yaptı. Ve eğitim dokümanlarının piyasaya sürülmesi hakkında şu yorumu yaptı:

Binance Akademi ile amacımız, kaliteli, tarafsız, eğitsel bilgi ile tamamen şeffaf bir platform sunmak.

Lin, belirli bilgilerin ne şekilde ele alınacağı bilinmemekle birlikte, konulara yararlı öğretici ve rehberlerim yanı sıra, Blockchain, güvenlik ve ekonomi konularının da dâhil edileceğini söyledi.

Bu tür kaynakların geliştirilmesi de, kripto para endüstrisinde ve ötesinde, Cebelitarık Blockchain eğitimi kurslarının geliştirilmesi için hükümet tarafından onaylanan bir planın görülmesiyle birlikte, diğer çeşitli kuruluşların ilgi odağı haline geldi.

Ethereum kurucu ortağı Joseph Lubin’in ConsenSys şirketi- bir Blockchain girişimi ve inkübatörü – Oxford Üniversitesi profesörleri ile birlikte çevrimiçi eğitim platformu olan Coursera ile ortaklaşa Blockchain eğitim planlarını ortaya koydular.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin