Amazon
Amazon "dijital para birimi" ödemeleri projesi için bu ülkeye göz dikti

Binance CEO’su: “Amazon bir sonraki boğa koşusunu tetikleyebilir.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) ve kripto trader’ları, kripto pazarında uzun kış sürmesine karşı bazı önlemler aldılar. Ancak, Bitcoin ve kripto paralarına sadık olan birçok insan, bir sonraki boğa yarışını heyecanla bekliyor. Ayrıca boğaların yakında geleceğinden eminler. Binance CEO’su ise farklı bir bakış açısı sunuyor ve bir sonraki boğa koşusunu Amazon’un tetikleyebileceğini düşünüyor.

Binance CEO’su: “Amazon CEO’su boğa koşusu için katalizör olabilir.”

Birkaç gün önce, önde gelen kripto para borsası Binance CEO’su Changpeng Zhao, Jeff Bezos’un kurduğu çevrimiçi perakende devi Amazon’un, bir sonraki boğa koşusu için katalizör etkisi olabileceğini söyledi. Çoğunlukla CZ olarak bilinen Changpeng Zhao, takipçilerine bir sonraki boğa yarışını neyin tetiklediğini Twitter aracılığıyla sordu. Ayrıca bu sorunun cevabını bilmediğini de vurguluyor.

Bitcoin ve kripto paraların benimsenmesi son aylarda büyük bir eleştiri konusu oldu. Çünkü birçok kişi fiyatların yükselmesi için bir dizi işletmenin Bitcoin’i kabul etmeye başlaması gerektiğini belirtti. Kripto benimsenmesi ve Bitcoin kullanımı konusunda bazı olumlu gelişmeler elbette var. Ancak Amazon gibi büyük şirketler dijital tokenleri kabul edene kadar pazardaki likidite ve güven sorunu devam edecek gibi görünüyor.

Coincomments

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin