Binance'ten kritik Cardano duyurusu geldi! ADA yatırım-çekim işlemleri askıya alınıyor
Binance'ten kritik Cardano duyurusu geldi! ADA yatırım-çekim işlemleri askıya alınıyor

Binance Coin ve Crypto.com Coin fiyat analizi: ATH yapan BNB yükselmeyi sürdürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin, kısa vadede yükseliş yörüngesine devam etti ve en yüksek seviyesini daha da yukarılara taşıdı. CRO ise 200-SMA’sını geçen fiyatla birlikte düşüş piyasasını alt üst etmeye kararlı görünüyor.

Binance Coin (BNB) fiyat analizi

Son 24 saatte %23’ün üzerindeki artış Binance Coin’i bu yazı yazılırken tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseltti. 24 saatlik işlem hacmi 2,74 milyar dolara kadar yükselirken, piyasa değeri 14,29 milyar dolara ulaştı. BNB’nin zincir ölçümleri, kriptoyu gelecek ticaret seanslarında daha yeni zirvelere taşıyacak olan uzun bir yükseliş sonucunu destekliyor.

Awesome Osilatör ve MACD, alıcı tarafında ivme güçlü göründüğü için BNB için olumlu sonuçlar ortaya koyuyor. Diğer taraftan, bu fiyat seviyesindeki bir satış, 74 ve 70 dolarlık desteğin ön plana çıkmasıyla sonuçlanabilir.

Crypto.com Coin (CRO) fiyat analizi

CRO’nun düşüş trendi, Ocak ayı sonlarında yerel olarak en yüksek 0,8 doları yakaladıktan sonra 4 saatlik grafikte oldukça belirgin hale geldi. Fiyat yerel zirveden bu yana grafiklerde daha düşük zirveler oluştururken, son 30 gündeki kazançlar %7’yi buldu. Kayıp çok dik görünmese de, altcoinlerin rekor seviyelere yükseldiği bir zamanda gerçekleştiğini belirtmek önemli.

Ancak son ralli, özellikle son ticaret seansında fiyatın 200-SMA’nın (yeşil) üzerine çıkmasının ardından düşüş piyasasını tersine çevirebilir.

MACD’de yükseliş eğilimi, önümüzdeki birkaç seansta CRO için olumlu bir sonucu destekledi. Göreceli Güç Endeksi henüz doygunluk noktasında değil ve kesinlikle ihtimaller arasında uzun bir boğa koşusu görünüyor. Böyle bir durumda, CRO 0,075 doların üzerine çıkabilir. Tersi yaşanırsa ve yükseliş ivmesi ortadan kalkarsa, 0,065 dolarlık destek bir kez daha test edilebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin